Filters

Vacature voor een medewerker financiële administratie

Het team administratie/control is binnen het KNMT-bureau verantwoordelijk voor de financiële administratie en heeft plaats voor een medewerker administratie.

Het team Administratie/Control is binnen het KNMT-bureau verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Ter versterking van dit team zoeken we een:

Medewerker Administratie

(16 uur)

Dit ga je doen

Als medewerker Administratie verzorg je de volledige crediteurenadministratie. Facturen, declaraties, vacaties  en overige betalingsopdrachten codeer je en leg je aan de juiste collega’s voor ter goedkeuring. Na goedkeuring zorg je voor een correcte verwerking. Ontbreken er gegevens of zijn er betalingsproblemen, dan neem je contact op met de leverancier. Vervolgens bereid je de betaalopdrachten voor en beheer je de kleine kas. Je verzorgt ook voor de regio’s  in het land de volledige administratie en betalingen. Het is een pré wanneer je ervaring hebt met het uitvoeren van een salarisadministratie, of je bent bereid hiervoor een opleiding te volgen. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden bij de accountantscontrole en draag je bij aan het optimaliseren van de werkprocessen. Je rapporteert aan de teamleider Administratie/Control.

Onze ideale kandidaat

Je hebt een afgeronde MBO opleiding in financiële richting (of een MBA-diploma) en relevante werkervaring op een crediteurenadministratie. Ervaring met Excel, Navision en Lotus Notes is een pré. Je bent een enthousiaste, flexibele collega die in staat is om zowel zelfstandig, als samen te werken en die prima overzicht weet te bewaren door de juiste prioriteiten te stellen. Je beschikt over accuratesse, je bent oplossingsgericht en integer. Tenslotte ben je iemand die van aanpakken houdt.

Wat bieden wij?

  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris bedraagt bruto minimaal € 2.491,98 en maximaal € 3.036,23 op basis van 36 uur, afhankelijk van je ervaring.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: minimaal 30 vakantiedagen, een 13e maand en een flexibele werkplek in een eigentijdse en transparante werkomgeving.
  • Goede faciliteiten, zoals een smartphone en een laptop, waarmee je je werk soms ook thuis kunt doen.

Werken bij de KNMT betekent samenwerken met enthousiaste professionals. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en we vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Interesse, of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Monique Koenders, controller via 030 - 60 76 260. Stuur je motivatie en cv uiterlijk 26 augustus aanstaande naar personeelenorganisatie@knmt.nl ter attentie van Hanneke Westerlaken.

Over de KNMT

Als beroepsorganisatie verbinden wij ruim 10.000 tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen met vakkennis, kwaliteit, ervaring en ambitie. Met zo’n 60 collega’s zetten we ons in om de dagelijkse praktijkvoering voor onze leden zo overzichtelijk mogelijk te maken en we behartigen de belangen van onze leden bij onze stakeholders. We werken aan optimale omstandigheden waaronder leden hun werk kunnen doen. En dat niet alleen: we willen ook de beste mondzorg voor hun patiënten. Onze missie is dus tweeledig en dat is best bijzonder voor een beroepsvereniging. We willen een persoonlijke vereniging zijn. Eén waarmee leden zich echt verbonden voelen en die patiënten helpt om de weg te vinden in de wereld van de mondzorg. Zodat we samen voor elkaar krijgen dat de tandheelkundige zorg in Nederland op topniveau blijft.