Filters

Vacature medewerker ledenservice

De ledenservice informeert en adviseert onze leden telefonisch en per e-mail, maar ontmoet ze ook tijdens evenementen die de KNMT (mede) organiseert. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een 
 

MEDEWERKER LEDENSERVICE (32-36 uur)

Als lid van het team ledenservice sta jij leden op juiste wijze te woord en help je ze gericht met het geven van informatie en adviezen. Jij kunt je goed verplaatsen in de tandheelkundige praktijkvoering doordat je er gewerkt hebt, of als dienstverlener betrokken bent geweest bij medische beroepsuitoefening. Je voert vertrouwelijke gesprekken over problematiek die onze leden in de praktijk kunnen tegenkomen. Eventueel verwijs je door naar de juiste partijen. 
 

Dit ga je doen

Je beantwoordt de meest uiteenlopende vragen over bijvoorbeeld personeel, arbeidsvoorwaarden, tarieven, en fiscale zaken deskundig en snel.  Je gebruikt hiervoor onze digitale kennisbank en houdt eventueel ruggespraak met collega’s. Ook denk je mee in het vertalen en clusteren van de vragen naar adequate producten en diensten voor onze leden. Jij ondersteunt bij ontwikkelingen en uitvoering van projecten in samenwerking met projectleiders en –teamleden. Ook het (incidenteel) bezoeken van leden op locatie voor voorlichting en advies en het optreden bij collectieve voorlichtingsbijeenkomsten behoort tot jouw taken. 
 

Onze ideale kandidaat

  • Aandacht voor onze leden staat bij jou met stip op 1, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en draagt graag zorg voor een hoge mate van dienstverlening aan onze leden. 
  • Je bent communicatief vaardig, je hoort de vraag achter de vraag.
  • Je toont initiatief,  hebt probleemoplossend vermogen, gevoel voor vernieuwing en verbetering van het eigen werk.  
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau. Als je kennis hebt op het gebied van ondernemingsrecht en/of fiscaalrecht is dat een pré. 
  • Je bent bereid net die stap extra te zetten als dat nodig is bij drukte. 

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. 
  • Het salaris bedraagt minimaal € 2.985,96 en maximaal € 3.729,06, op basis van 36 uur, afhankelijk van je ervaring. 
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: minimaal 30 vakantiedagen, een 13e maand en een flexibele werkplek in een eigentijdse en transparante kantooromgeving.
  • Goede faciliteiten, zoals een smartphone en laptop, waardoor je je werk soms ook thuis kunt doen.  
Werken bij de KNMT betekent samenwerken met enthousiaste professionals. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en we vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.
 

Meer weten of solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hanneke Westerlaken (06-33308804). Wil je solliciteren? Mail dan je motivatiebrief en cv naar h.westerlaken@knmt.nl