facebook

Studenten tandheelkunde

De KNMT is er ook voor studenten Tandheelkunde - zij zijn immers de tandartsen van de toekomst! Daarom bieden we het speciale studentenlidmaatschap. Daarmee ben je gedurende je studie gratis lid en kun je al meteen profiteren van de voordelen die de vereniging biedt.

Student Tandheelkunde? Meld je aan voor het gratis Studentlidmaatschap

Na je afstuderen loopt het student-lidmaatschap af. Je zit daarna nergens aan vast maar we bieden je dan wel een voordelig starterslidmaatschap aan.

Wat houdt het lidmaatschap van de KNMT in?

Wat biedt het KNMT-studentlidmaatschap?

Altijd op de hoogte

Je ontvangt gratis ons magazine NT/Dentz, het vakblad met nieuws, interviews, vakinhoudelijke artikelen en casuïstiek uit de tandartspraktijk. Je kunt je ook abonneren op de wekelijkse e-mailnieuwsbrief van de KNMT, met actualiteiten en activiteiten van de vereniging. Volg ons ook op Instagram.

'Help, hoe overleef ik mijn studietijd?!'

5 tips van Maaike Schumer
7 tips van Vincent Donker
5 tips van Orpha Picauly

Lees het online studentenmagazine

Gratis AON ongevallenverzekering

Speciaal voor studentleden van de KNMT biedt AON de AON Ongevallenverzekering. Deze verzekering keert uit als je door een ongeval onverhoopt blijvend invalide raakt of overlijdt. De dekking geldt gedurende 24 uur, dus zowel tijdens je studie en stage als tijdens privétijd. De verzekerde bedragen zijn € 15.000,- bij overlijden door een ongeval en tot € 25.000,- voor blijvende invaliditeit door een ongeval, afhankelijk van de aard van het blijvende letsel. Je hoeft voor deze verzekering geen premie te betalen: je bent automatisch verzekerd zolang je studentlid bent bij de KNMT! Geen studentlid meer? Dan stopt de verzekering ook weer vanzelf. Voor meer informatie over de AON ongevallenverzekering of om schade te melden: tel. 088 8108174 of ondernemingen.team4@aon.nl.

Aon biedt student-leden van de KNMT niet alleen een gratis ongevallenverzekering gedurende hun studie maar ook gratis deelname aan het programma Gezond Starten. Dit programma geeft je een goede voorbereiding voor als je van start gaat met jouw carrière als tandarts.

​Voordelige verzekeringen

We bieden je korting op verzekeringen. Bijvoorbeeld de voordelige KNMT Ziektekostenverzekering. Speciaal voor de studentleden van de KNMT biedt verzekeringsadviseur Aon daarnaast een aantrekkelijk geprijsd verzekeringspakket afgestemd op de student tandheelkunde. Hierin is opgenomen dekking voor aansprakelijkheid en inboedel, naar wens uit te breiden met een doorlopende reisverzekering.

Hulp bij je (bij)baan of stage

Je kunt een (bij)baan of stage vinden in de KNMT Vacaturebank door in vacatures te zoeken of door je cv te plaatsen. En als je werk gevonden hebt, helpen we je op onze website met tips en adviezen over je arbeidscontract. Heb je vragen dan kun je terecht bij de Ledenservice. Over bijvoorbeeld de beroepsuitoefening, de praktijkvoering, tarifering, verzekeringen, administratieve zaken, de wet BIG en andere wet- en regelgeving. Ook vragen over omgaan met conflictsituaties of klachten kun je hier kwijt. Ledenservice is bereikbaar via Whatsapp (tel. 030 - 60 76 203), via telefoon (tel. 030 - 60 76 380) of per e-mail.

Beurs buitenlandstages

Ga je voor je studie op stage naar het buitenland? Dan steunt de KNMT je graag met een stagevergoeding van 150 euro. 

KNMT-Studentencongres

Speciaal voor master-studentleden organiseert de KNMT jaarlijks in oktober een studentencongres.  

Actief op jouw faculteit

De KNMT steunt en werkt samen met de tandheelkundige faculteitsverenigingen FavervutaTFV Nijmegen en Archigenes. Ook zijn wij betrokken bij activiteiten zoals de introductiedagen voor eerstejaars, de Dental Management Game en Het Praktijkforum (in Nijmegen). En we geven regelmatig colleges.

Hulp direct na je afstuderen

Na je afstuderen kun je het studentlidmaatschap direct omzetten in een starterslidmaatschap.

Speciaal voor studenten Tandheelkunde die net zijn afgestudeerd of binnenkort gaan afstuderen is er het Startersgesprek, waarin we je in een op jouw wensen en situatie afgestemd gesprek helpen om een vliegende start te maken in je loopbaan. We geven je daarin onafhankelijk advies. En we doen nog meer om je loopbaan te kickstarten.

studenten
KNMT-Studentencongres
lidmaatschap
ledenvoordelen