App

Natuurlijk volgt u als betrokken tandarts of tandarts-specialist de ontwikkelingen in uw vak. Dat gaat nu nog makkelijker met de gratis app van de KNMT.

In de app vindt u het laatste nieuws uit de mondzorg. Ook is er een overzicht van de meest recente vacatures en door uw collega's aangeboden spullen voor in de praktijk. En u leest elke editie van het Nederlands Tandartsenblad handig op uw telefoon of tablet.

Hoe vind ik de KNMT-app?

U vindt de app door in uw store te zoeken naar 'KNMT-app'. Of download de app meteen:

Voor welke besturingssystemen is de KNMT-app geschikt?

De app is zowel geschikt voor Android-telefoons en -tablets als voor iPhones en iPads (iOS). 

Is de KNMT-app ook geschikt voor tablets?

Ja, voor zowel iPads als Android-tablets.

Wat kost de KNMT-app?

De app is voor iedereen gratis te downloaden. Iedereen kan dan het laatste nieuws lezen. Het NT is exclusief voor KNMT-leden.

Hoe kan ik het NT lezen?

Log in op de app met uw KNMT-lidmaatschapsnummer. Uw wachtwoord is uw postcode (4 cijfers, een spatie en 2 hoofdletters). Kies vervolgens 'Magazines' (Android) of 'Mijn uitgaven' (Apple).

Hoe kan ik NT-edities uit een ander jaar vinden?

  • iOS/Apple: Ga via het menu onderin de app naar 'Mijn uitgaven', klik linksboven op het jaartal en kies dan voor het jaar van uw keuze.
  • Android: Ga in het menu dat u linksboven in de app vindt naar 'Magazines' (Android) en kies rechts bovenin het menu voor het jaar van uw keuze.

Hoe kan ik inloggen?

U logt bovenaan de homepage in. Door in te loggen kunt u het NT lezen. Voor andere functies is inloggen niet nodig. Inloggen doet u met uw lidmaatschapsnummer en de postcode waarop u het NT ontvangt (4 cijfers, een spatie en 2 hoofdletters).

Welke notificaties krijg ik als ik deze toesta?

U krijgt alleen een seintje als er een nieuw NT in de app staat.

Heeft u verder nog vragen? Ledenservice staat u graag te woord.

Total votes: 12