Filters

NT-GSK Bachelorscriptie Award

Welke studenten mogen hun bachelorscriptie de beste van 2019 noemen en gaan er met de felbegeerde NT-GSK Bachelorscriptie Award vandoor? Op die vraag krijgen we in oktober 2019 antwoord. De prijs voor de beste bachelorscriptie wordt dit jaar voor de dertiende keer uitgereikt.

3x3 scripties dingen mee naar de Award

De scriptiecoördinatoren van de drie tandheelkundige faculteiten kiezen uit alle bachelorscripties van het voorgaande studiejaar de 3 beste scripties. Een deskundige jury, bestaande uit tandartsen van de Communicatieadviesraad en een lid uit het KNMT-bestuur, beoordeelt de 9 scripties op 12 criteria. Vervolgens kiest de jury de genomineerden die eind februari 2019 bekend worden gemaakt op knmt.nl. De genomineerde studenten schrijven een samenvatting van hun scriptie die in het NT wordt gepubliceerd. Tot slot kiest de jury de 3 winnende scripties. 

Winnaars bekend gemaakt op KNMT Studentencongres

De awards worden dit jaar uitgereikt tijdens het KNMT Studentencongres op vrijdag 4 oktober in de Fabrique in Maarssen. De eerste prijs bestaat uit een geldbedrag van €1000,-, de tweede prijs uit €500,- en de derde prijs uit €250,-. 

Uitreiking en winnaars 2018

Bekijk de impressie van de uitreiking in 2018 en een interview met de winnaars.

Deze inhoud is geblokkeerd door uw cookie voorkeuren.


Lees de special van vorig jaar

Benieuwd naar de scriptieartikelen die in 2018 genomineerd waren? Lees ze in de speciale bijlage die we bij het NT uitbrachten.

 

Toekomstige situatie

Afstuderen