facebook

Zzp’er? Laat je op vrijdag 30 september visiteren in Utrecht

Mariska de Beijer
3 minuten
Man en vrouw maken okay sign
Op vrijdag 30 september organiseren we bij de KNMT in Utrecht een ZZP Visitatiedag. Tijdens deze dag word je in de ochtend of middag zelf gevisiteerd en treed je zelf ook op als collega-visiteur. Een praktische én leerzame dag dus. We hebben plek voor 16 deelnemers. Doe je mee?

De ZZP Visitatiedag op vrijdag 30 september zit helemaal vol. Binnenkort plannen we weer een nieuwe visitatiedag speciaal voor zzp'ers in. Wil je niet wachten? Kies dan zelf een datum uit en we komen naar je toe. 

Meer informatie en aanmelden

Tijdens de ZZP Visitatiedag op vrijdag 30 september in Utrecht proberen we zoveel mogelijk zzp-tandartsen op 1 dag te visiteren. Laat je je deze dag visiteren? Dan krijg je € 50 korting en betaal je € 550.

Zo werkt de visitatie tijdens de ZZP Visitatiedag

Normaal vindt een visitatie plaats in de praktijk waar je werkt, maar tijdens de ZZP Visitatiedag werkt het net even anders:

  • Je start net zoals bij een normale visitatie met het invullen van vragenlijsten;
  • Als extra voorbereiding maak je een aantal foto’s van je werkplek;
  • Op de visitatiedag heb je een gesprek met een KNMT hoofdvisiteur en een collega zzp'er
    Zelf visiteer je ook een collega op deze visitatiedag.
  • Na de visitatie ontvang je het bewijs van deelname en later per e-mail een verslag;
  • En je bent officieel gevisiteerd!
  • Je ontvangt KRT punten voor je deelname.

Wees er snel bij: vol = vol

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze visitatiedag? Meld je dan snel aan, want we hebben maar plek voor 16 zzp’ers. Om je aan te melden voor de ZZP Visitatiedag kies je in het aanmeldformulier bij stap 1 voor 'Individuele visitatie', vul bij de praktijknaam je eigen naam in en bij stap 3 'Ik wil graag voorkeursdagen en dagdelen doorgeven'. Daar geef je aan of je de vrijdagochtend en/of de -middag beschikbaar bent. 

Wat is visitatie?

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. Deelname aan visitatie kan ook een goede voorbereiding zijn om je praktijk in een later stadium te laten certificeren.

Meer informatie over KNMT Visitatie

Heb je vragen over deze visitatiedag of visitatie in het algemeen? Stuur dan een e-mail naar visitatie@knmt.nl

Webinar KNMT Visitatie

Denk je er over na om je te laten visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe visitatie in zijn werk gaat en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor het gratis webinar. We vertellen je dan alles over de voorbereidingen en het verloop van het visitatieproces. We leggen je ook uit welke verschillende vormen van visitatie er zijn en wat visitatie jou en de praktijk oplevert.

Meer informatie en aanmelden

KNMT Visitatiedagen

In januari en februari 2023 doorkruisen onze visiteurs heel Nederland om zo veel mogelijk praktijkvisitaties uit te voeren. Staat visitatie al even op je lijst, maar is het aanmelden of het inplannen van een datum nog niet gelukt? Kijk dan of 1 van de KNMT Visitatiedagen in je agenda past.

Meer informatie en aanmelden