facebook

Woensdag 14 december: kickoff webinar Experiment vrije tarieven facings en bleken

Mariska de Beijer
2 minuten
kleurbepaling
Op woensdag 14 december om 19.00 uur organiseren we het kickoff webinar Experiment vrije tarieven facings en bleken. Tijdens dit gratis webinar gaan we met de betrokken stakeholders, waaronder het ministerie van VWS, NZa en ZN in gesprek over het doorlopen traject. En we bespreken de laatste stand van zaken in aanloop naar de start van het experiment. Mis het niet en meld je snel aan.

Het webinar is opgenomen en binnenkort terug te kijken. Zodra de terugkijklink beschikbaar is, brengen we je op de hoogte. Had je je aangemeld voor het webinar? Dan ontvang je de link per e-mail.

Het experiment voor cosmetische mondzorg gaat begin 2023 van start. Met de start van het experiment eindigt een intensief traject dat wij samen met stakeholders van het ministerie van VWS, NZa, ZN, IGJ, Consumentenbond en Patiëntenfederatie Nederland hebben doorlopen. Een traject waarin we met elkaar gewerkt hebben aan wat noodzakelijk, haalbaar en bovenal verantwoord is. 

In dialoog over doorlopen traject en vooruitblik

In het webinar nemen we je mee in het doorlopen traject en kijken we ook vooruit. De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod:

 • Waarom vinden we dit experiment zo belangrijk?
 • Wat is het doel van het experiment?
 • Met welke risico's houden we rekening?
 • Wat verwachten we van het experiment?
 • Wat moet er nu nog gebeuren?

Voldoende ruimte om vragen te stellen

Dit webinar is bedoeld voor tandartsen en andere geïnteresseerden die meer willen weten over de totstandkoming van het experiment. Er is voldoende ruimte om tijdens het webinar vragen te stellen aan de sprekers. We verzamelen de vragen die we niet direct kunnen beantwoorden en sturen de antwoorden later per e-mail toe. 

Sprekers

De tafelgasten van dit webinar zijn:

 • Jan Willem Vaartjes - KNMT
 • Jeroen Bal - Nederlandse Zorgautoriteit (NZa)
 • Laurens Tinsel - Zorgverzekeraars Nederlands (ZN)
 • Loubna Boufrach, tafelvoorzitter
 • Maaike Wijnhoud - ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
 • Paul de Kok, restauratief tandarts

Aanmelden webinar

Het webinar start woensdag 14 december om 19.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Het webinar is na aanmelding gratis te volgen.

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.