facebook

Wil je meer weten over KNMT Visitatie? Volg het webinar!

Mariska de Beijer
2 minuten
man volgt webinar
Denk je er over na om je (praktijk) te laten visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe visitatie in zijn werk gaat en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor het gratis webinar.

Uitleg over de voorbereidingen en het verloop van visitatie

Tijdens het webinar KNMT Visitatie vertellen we je alles over de voorbereidingen en het verloop van visitatie in de praktijk. We leggen je ook uit welke verschillende vormen van visitatie er zijn en wat visitatie jou en de praktijk oplevert.

Stel al je vragen over visitatie

Een visitatietraject starten is best spannend. Je vraagt je misschien af hoeveel tijd het hele traject je kost en of je er wel klaar voor bent. Tijdens het webinar is er daarom voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan een KNMT Hoofdvisiteur en Lesly Bouwman. Zij hebben ruime ervaring met visitatie en kunnen je precies vertellen hoe het er in de praktijk aan toe gaat. We organiseren het webinar op de volgende 2 data:

  • dinsdag 20 september 2022
  • woensdag 12 oktober 2022

Het webinar start om 19.30 uur en duurt ongeveer een uurtje. 

Aanmelden voor het webinar

Wat is visitatie?

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. Deelname aan visitatie kan ook een goede voorbereiding zijn om je praktijk in een later stadium te laten certificeren.

Meer informatie over visitatie

KNMT Visitatiedagen

Na de succesvolle visitatiedagen in juni, doorkruisen onze visiteurs in het najaar opnieuw heel Nederland om zo veel mogelijk praktijkvisitaties uit te voeren. Staat visitatie al even op je lijst, maar is het aanmelden of het inplannen van een datum nog niet gelukt? Kijk dan of 1 van de KNMT Visitatiedagen in januari of februari 2023 in je agenda past!

Meer informatie en aanmelden