facebook

WHO-enquête over Covid-19 ervaringen tandartsen en mondhygiënisten

Karel Gosselink
1 minuut
Covid-19
1200 tandartsen en 500 mondhygiënisten hebben 8 juli een uitnodiging ontvangen voor een webenquête over hun eerste ervaringen met de Covid-19 pandemie. De vragenlijst wordt onder de vleugels van de World Health Organization (WHO) uitgezet in verschillende landen. In Nederland wordt het onderzoek uitgevoerd door ACTA, Radboud Universiteit, UMCG en de KNMT.

Eenmalig invullen van vertrouwelijke vragenlijst

Het onderzoek over de ervaringen met Covid-19 bestaat uit het eenmalig invullen van een digitale vragenlijst over de impact die de coronacrisis op de werkzaamheden als tandarts en mondhygiënist heeft gehad. De antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld, waardoor de verzamelde gegevens niet herleid kunnen worden naar individuele personen. Deelname aan het onderzoek gebeurt op vrijwillige basis.

Nederlandse resultaten worden apart beschreven en gepubliceerd

De resultaten uit het onderzoek zullen beschreven worden in (wetenschappelijke) publicaties. De data wordt anoniem gedeeld met onderzoekers van de WHO. De Nederlandse resultaten worden apart beschreven, maar zullen ook meegenomen worden in publicaties over de effecten van het coronavirus wereldwijd. Wanneer de onderzoekresultaten bekend zijn, is nog niet bekend. De KNMT houdt dit in de gaten en zal hierover berichten.

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.