facebook

Webinar terugkijken: Commissie Leidraad Mondzorg Corona

Hans Scholten
1 minuut
Webinar
Op woensdag 6 mei verzorgde de Commissie Leidraad Mondzorg Corona een webinar over de richtlijn die zij heeft opgesteld voor mondzorgverleners om de reguliere mondzorg te kunnen hervatten.
Watch Webinar Commissie Leidraad Mondzorg Corona on YouTube.

Commissievoorzitter Maarten Jansen begeleidde het webinar. Samen met een aantal commissieleden gaf hij toelichting geven op de totstandkoming van de Leidraad.

Aan bod kwamen onder andere:

  • Onderbouwing van de leidraad
  • Triage
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Organisatie in de praktijk
  • De meest gestelde vragen over de leidraad

Daarnaast beantwoordden de sprekers volop vragen van deelnemers aan het webinar.

Webinar terugkijken 

Je kunt ook het webinar 'Samen professioneel omgaan met corona', met de 4 voorzitters van de beroepsverenigingen in de mondzorgalliantie, terugkijken.

Namens KNMT, ANT, NVM-mondhygiënisten en ONT - 4 mei 2020 (geactualiseerd: 7 mei 2020)

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.