facebook

Webinar: Samen professioneel omgaan met corona

Hans Scholten
1 minuut
Webinar
In de afgelopen weken hebben de vier mondzorgkoepels de krachten gebundeld om de gehele mondzorg zo goed mogelijk door de coronacrisis heen te leiden. Deze crisis raakt al onze leden en hun patiënten. Als praktijkhouder, zzp’er of als medewerker in loondienst heeft de huidige situatie groot effect op ons leven, zowel privé als professioneel. KNMT, ANT, NVM-mondhygiënisten en ONT hebben 18 april een webinar georganiseerd waarin zij toelichting gaven op de processen die achter de schermen nodig zijn om de mondzorg door deze vreemde tijd te loodsen.

Zo werden de gesprekken met VWS, ZN en IGJ toegelicht, maar natuurlijk kwam ook het ontwikkelen van de Leidraad Mondzorg Corona aan bod.

De koepels geven op hoofdlijnen toelichting op de steunmaatregelen en ook met welke boodschap zij het publiek willen bereiken. Ook beantwoordden de voorzitters van de vier beroepsverenigingen vragen van leden.

Namens KNMT, ANT, NVM-mondhygiënisten en ONT - 24 april 2020

Watch Highlights webinar 'Samen omgaan met corona' | KNMT, ANT, NVM-Mondhygiënisten, ONT on YouTube.

Advertorial

Laat u ook op zaterdag informeren over de nieuwste producten en laatste trends voor uw praktijk

E-dental

Het team van E Dental weet als geen ander dat u in verband met uw overvolle agenda tijd te kort komt. Een bezoek aan een Dental Depot is dan uiterst lastig in te plannen en schiet er vaak bij in. E Dental biedt hiervoor de oplossing. Iedere eerste zaterdag van de maand is hun moderne en gezellige showroom éxtra geopend. U kunt zich dan van 09:00 tot 14:00 uitgebreid laten informeren over de nieuwste producten voor uw praktijkvoering. Of u nu op zoek bent naar een behandelunit, afzuigmotor, behandelmeubel of röntgenapparaat, in de 400 m2 showroom vindt u een grote en afwisselende collectie aan hoogwaardig dentaal equipment in diverse prijsklassen. Ook kunt u in alle rust uw (ver)bouwplannen bespreken en kennis maken met het dentale bouwbedrijf E Build. E Build is dé bouwpartner die uw verbouwing compleet uit handen neemt en zorgdraagt voor een totale Turn-Key oplevering van uw project. Naast de zaterdag bent u uiteraard ook van harte welkom om E Dental showroom tijdens kantooruren te komen bezoeken. Wel word u vriendelijk verzocht om uw bezoek van te voren aan te melden. U kunt deze inplannen via: 088 6060 810 of op www.e-dental.nl. Bepaal zelf uw tijd en geef alvast uw interesses aan. Op deze manier kan uw bezoek goed voorbereid worden en kunnen de juiste specialisten u ontvangen. E Dental is zeer goed bereikbaar, heeft ruime parkeergelegenheid en is gevestigd op een centrale locatie langs de A15 in Alblasserdam tussen Rotterdam en Dordrecht. Het team van E Dental heet u van harte welkom.