Webinar 'Duurzame mondzorg' op 4 juni: ontdek hoe kleine veranderingen grote impact hebben

Laura van Gool
1 minuut
Image
Webinar duurzaamheid
Ben je druk bezig met de dagelijkse gang van zaken in je praktijk en laat je duurzaamheid liever aan anderen over? Misschien geef je de voorkeur aan het vertrouwde, maar heb je wel eens overwogen hoe het anders zou kunnen? Dan is het webinar 'Duurzame mondzorg' iets voor jou!

Als mondzorgverlener begrijp je ongetwijfeld het belang van duurzaamheid, maar de overstap naar een duurzame mondzorgpraktijk kan overweldigend lijken. Tijdens dit webinar delen Angelica Setiaman, Britt Pluijmers, Michiel Lieshout en Catharine Volgenant ins en outs voor een duurzame praktijkvoering.

Eenvoudige aanpassingen voor een groenere toekomst

Tijdens het webinar ontdek je hoe je met kleine veranderingen in je dagelijkse werkzaamheden en praktijkbeheer een aanzienlijke impact kunt hebben op het milieu en onze planeet. Ook delen we de laatste ontwikkelingen en trends in de zorgsector, zodat je weet hoe je actief kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst in de mondzorg.

Webinar voor mondzorgverleners en hun teamleden

Dit webinar is bedoeld voor alle mondzorgverleners en hun teamleden die streven naar een duurzamere praktijk en bereid zijn om hier verantwoordelijkheid in te nemen.

Aanmelden voor het webinar

Het webinar start op dinsdag 4 juni om 19.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Deelnamekosten voor KNMT-leden zijn € 35, niet-leden betalen € 55. Aan het webinar is 1,5 KRT-punt toegekend.

Meld je aan