facebook

Vraag en antwoord over je verzuimverzekering

Hans Scholten
1 minuut
Ziekte en verzuim
Veel leden hebben vragen over hun verzuimverzekering tijdens de coronacrisis, meestal de KNMT Verzuimcombinatie. De Amersfoortse, die deze verzekering uitvoert, beantwoordt op haar website veel vragen over de dekking. Ook heeft ze de KNMT aangegeven dat ze coulant omgaat met leden die momenteel in betalingsproblemen zitten.

De verzekeraar vraagt leden die daarmee te maken hebben, om dit via hun assurantieadviseur kenbaar te maken. De Amersfoortse zegt toe dan een passende oplossing te zoeken.

Vraag & antwoord verzuimverzekeringen/collectieve inkomensverzekeringen

Advies: houd verzuimverzekering aan

De Amersfoortse raad aan om je verzuimverzekering nu niet aan te passen of stop te zetten. Dat is zeer risicovol, omdat bij ziekte van je medewerkers de loondoorbetalingsverplichting gedurende twee jaar volledig bij de werkgever blijft. De mogelijke compensatie die je vanuit de zorgverzekeraars ontvangt, is niet voldoende om aan deze verplichting te voldoen. Dan is het goed om een beroep te kunnen doen op je verzuimverzekering.

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.