facebook

Verwijs patiënt naar Mondzorgkosten.nl bij vragen over kosten

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
kosten-mondzorg
De website Mondzorgkosten.nl geeft veel inzicht in de kosten van een mondzorgbehandeling en helpt om de tandartsrekening te ‘ontcijferen’. De site was in 2019 een initiatief van de ANT en wordt sinds de fusie beheerd door de KNMT. Tandartsen kunnen patiënten met vragen over mondzorgkosten er goed naar verwijzen.

Uitleg over opbouw tandartsrekening en tariefcodes

Op Mondzorgkosten.nl wordt onder meer uitleg gegeven over de opbouw van de tandartsrekening en wat de tariefcodes betekenen. Ook geeft de site antwoord op veelgestelde vragen van patiënten als: Betaal ik een eigen risico voor de tandarts? Wat vergoedt een verzekering allemaal? en Wanneer krijg ik een offerte van de tandarts?

Ook handig naslagwerk voor tandartsen

Omdat de site veel en duidelijke informatie geeft, is het een goed middel om patiënten naar te verwijzen als ze vragen over de mondzorgkosten hebben. Verder is de site ook voor tandartsen handig als naslagwerk op het gebied van tarieven en kosten.

financiering

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen