facebook

Vacaturebank opgeschoond

Webredactie
1 minuut
Schoon vegen opruimen bladeren
De KNMT vacaturebank is sinds deze week opgeschoond: alle vacatures ouder dan 2 maanden zijn offline gezet. Daarmee is het aanbod aan vacatures weer actueel.

Geplaatste vacatures staan voortaan maximaal 2 maanden na plaatsing op de site, daarna verdwijnen ze automatisch uit het overzicht en zijn ze niet meer gepubliceerd.

Oudere vacatures blijven beschikbaar via profiel

De vacatures zijn niet verwijderd, maar blijven via je profiel, onder Zakelijke gegevens (per praktijk) of onder Publicaties, beschikbaar en te bewerken. Bijvoorbeeld om de teksten of andere gegevens die hetzelfde zijn opnieuw te gebruiken in een nieuwe vacature.

Binnenkort meer verbeteringen aan de vacaturebank

De huidige weergave van vacatures is vrij basaal. We werken aan een update waarbij de gegevens van een vacature wat overzichtelijker worden getoond. Ook het filteren van de vacatures zal binnenkort weer 'logisch' werken, met aan- en uitvinken van criteria. Dit zal komende week gebeuren.

Advertorial

Align Benelux Summit 2022 op 8 juli in Huis ter Duin

Align Summit Benelux 2022

Dit evenement is een geweldige kans om te luisteren naar toonaangevende sprekers zoals Kenji Ojima en Raman Aulakh, met hosts Rick Nieman en Michiel Vos. Begin of verbeter tijdens deze summit uw vaardigheden met het Invisalign systeem. Ook interesse?