facebook

Vacature: medewerker ledenservice KNMT gezocht

Webredactie
1 minuut
Image
Ledenservice-telefoon-vragen-leden 0
Wie is op de hoogte van V- en F-codes, is thuis in de mondzorg, is kenner van personeelszaken? Wie kan meepraten over de renseigneringsplicht en weet wat een RI&E is?
We zoeken niet De slimste mens, maar wel iemand die goed vragen kan beantwoorden. Ben jij onze nieuwe collega die al veel weet van praktijkvoering in de mondzorg? Voor wat je nog niet weet is er ruimte om je kennis aan te vullen.

Dit bieden we jou

Je werkt in een team met veel ervaring in de mondzorg. Je hebt redelijk vaste werktijden: tijdens de openingstijden van de telefoonlijnen, tussen 8.30 en 17.00 uur.
Er is veel aandacht voor kennisoverdracht. De KNMT heeft een eigen Academy die trainingen aanbiedt en die mag je gratis volgen. Ook is er de mogelijkheid om -in overleg- inhoudelijke cursussen of trainingen extern te volgen.

Wat breng je mee

Je hebt hbo werk- en denkniveau (wo is ook prima). En je kunt je goed verplaatsen in de tandheelkundige praktijkvoering doordat je er gewerkt hebt, bijvoorbeeld als praktijkmanager in een grotere prakijk. In je eerdere rol heb je kennisgemaakt met diverse soorten wet- en regelgeving, zoals ondernemingsrecht, fiscaal recht of gezondheidsrecht. Of je hebt in een vorige baan vergelijkbare kennis opgedaan over medische beroepsuitoefening.

Lees de volledige vacature