facebook

Vacature: klachtenfunctionaris zorg

Mariska de Beijer
2 minuten
Handen schudden
Wij zijn op zoek naar een klachtenfunctionaris zorg die ijzersterk is in het voeren van een effectief gesprek. Het gaat om een functie voor 36 uur, die ook door 2 parttimers ingevuld kan worden.

Een klachtenfunctionaris bemiddelt tussen de klager en de aangeklaagde tandarts, orthodontist of praktijkhouder. Het doel van de bemiddeling is te komen tot een oplossing van de klacht. Je stelt je daarbij uiteraard onafhankelijk en onpartijdig op.

Houdt het hoofd koel

Als klachtenfunctionaris van de KNMT weet je hoe je een goed gesprek voert om tot een oplossing voor de tandarts(specialist) en de patiënt te komen. Je weet ook hoe je moet omgaan met conflicten en spanningen zodat je voorkomt dat de zaak escaleert. Van nature ben je positief ingesteld, integer en kan je goed luisteren. Je bent een echte aanpakker en houdt het hoofd koel tijdens drukke periodes. 

Enthousiaste sparringpartner

We zoeken een positieve, enthousiaste collega die ruimschoots ervaring heeft als klachtenfunctionaris. Je kent daardoor het belang van het opbouwen en onderhouden van relaties. Je kan goed reflecteren en bent een fijne sparringpartner binnen ons team van klachtenfunctionarissen.

Werken met professionals

Werken bij de KNMT betekent samenwerken met enthousiaste professionals. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en we vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Meer informatie en solliciteren

Deel dit bericht gerust in je netwerk

We waarderen het enorm als je dit bericht deelt in je persoonlijke netwerk of op social media. Hoe groter het bereik, hoe groter de kans dat wij snel onze ideale kandidaat vinden.

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.