Uit de Media 12-03-2019

12 maart 2019

Vandaag in Uit de Media: Column: Categorie: Niet-Te-Vertrouwen, Doktersassistent: Moeder gilt en schreeuwt en vader scheldt met kutwijf en kankerhoer, Oud-specialisten bedreiging voor nieuw Sint Jansdal in Lelystad, De boor aan de wilgen gehangen, Er wordt gesjoemeld met data bij vrijwel alle medicijnen, Altijd celstraf voor slaan hulpverlener, Baas krijgt boter bij de vis

 

Column: Categorie: Niet-Te-Vertrouwen (Telegraaf)

Doktersassistent: Moeder gilt en schreeuwt en vader scheldt met kutwijf en kankerhoer (Algemeen Dagblad)

Oud-specialisten bedreiging voor nieuw Sint Jansdal in Lelystad (nos.nl)

De boor aan de wilgen gehangen (mooischijndel.nl)

Er wordt gesjoemeld met data bij vrijwel alle medicijnen (Trouw)

Altijd celstraf voor slaan hulpverlener (Algemeen Dagblad)

Baas krijgt boter bij de vis (Telegraaf)

 

Column: Categorie: ‘Niet-Te-Vertrouwen’

Ik hoop dat ik als ondernemer vertrouwen uitstraal. Dat mensen zien dat ik integer ben. Natuurlijk weet ik dat ik graag een debatje aanga. Ik ben best een haantje en kan inderdaad een Pain In The Ass zijn. Maar, dit alles hoeft geen afbreuk te betekenen aan het vertrouwen dat klanten en leveranciers in mij kunnen hebben. Er is echter één beroepsgroep nu door mij toegevoegd aan de categorie ‘Niet-Te-Vertrouwen’. En dat zijn de tandarts-ondernemers.

Bron: Telegraaf, 12-03-2019

Top

 

Doktersassistent: ‘Moeder gilt en schreeuwt en vader scheldt met kutwijf en kankerhoer’

Yvonne Gardenier-Bokhout (59) werkt al twintig jaar met veel plezier als doktersassistente, maar patiënten hebben volgens haar wel steeds vaker last van een kort lontje.

Bron: Algemeen Dagblad, 11-03-2019

Top

 

'Oud-specialisten bedreiging voor nieuw Sint Jansdal in Lelystad'

Is Lelystad groot genoeg voor meerdere zorgaanbieders die elkaar beconcurreren? Dat moet nog blijken, zegt kaakchirurg Pieter Steinmetz. Hij is een van de specialisten die na het vertrek bij het oude MC Zuiderzee ziekenhuis in Lelystad hun werk voortzetten bij een nieuwe kliniek.

Bron: nos.nl, 09-03-2019

Top

 

De boor aan de wilgen gehangen

Na ruim eenenveertig jaar hangt Willem Hubregtse spreekwoordelijk zijn ‘boor aan de wilgen’. De zevenenzestigjarige tandarts heeft vanaf 1977 in Schijndel een praktijk gerund.

Bron: mooischijndel.nl, 11-03-2019

Top

 

Er wordt gesjoemeld met data bij vrijwel alle medicijnen

Van bijna alle medicijnen die de afgelopen dertig jaar zijn ontwikkeld, zijn de schadelijke effecten niet goed bekend. Dat stelt de Britse hoogleraar psychiatrie David Healy in reactie op de ophef in Nederland over pijnstiller oxycodon en het antidepressivum seroxat.

Bron: Trouw, 12-03-2019

Top

 

Altijd celstraf voor slaan hulpverlener

Rechters mogen geen taakstraffen meer opleggen aan daders die geweld hebben gebruikt tegen hulpverleners en politieagenten. Zij moeten in alle gevallen de cel in, minstens een dag.

Bron: Algemeen Dagblad, 11-03-2019

Top

 

Baas krijgt boter bij de vis

Werkzoekenden kunnen nu naast hun gewone cv nog een tweede papiertje meenemen naar een sollicitatiegesprek. Daarop is direct te zien of een werkgever subsidie kan krijgen als die de sollicitant in dienst neemt. Minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) lanceert vandaag dit ’financieel cv’ op een banenmarkt in Gouda.

Bron: Telegraaf, 12-03-2019

Top

0 reacties op Uit de Media 12-03-2019