Uit de Media 06 augustus 2019

06 augustus 2019

Vandaag in Uit de Media: De tandarts moet weer terug in het basispakket, Mondhoek en Toothcamp samen op Kidsfabriek, Man at en sliep jarenlang gratis in ziekenhuizen na verzinnen medische klachten, Luxe geboren uit nood: ‘vakantiehuisarts’ krijgt huis in Zeeland, Veel mensen melden zich ziek door privéstress

 

De tandarts moet weer terug in het basispakket (Algemeen Dagblad)

Mondhoek en Toothcamp samen op Kidsfabriek (Geldersepost.nl)

Man at en sliep jarenlang gratis in ziekenhuizen na verzinnen medische klachten (Algemeen Dagblad)

Luxe geboren uit nood: ‘vakantiehuisarts’ krijgt huis in Zeeland (Volkskrant)

Veel mensen melden zich ziek door privéstress (Trouw)

 

De tandarts moet weer terug in het basispakket

Voor een half miljoen Nederlanders is de tandarts onbetaalbaar geworden. Dokters van de Wereld vindt dat de basale tandzorg weer terug moet in het basispakket.

Bron: Algemeen Dagblad, 06-08-2019

Top

 

Mondhoek en Toothcamp samen op Kidsfabriek

De Mondhoek komt weer naar de Kidsfabriek in Ulft. Het is al voor het zesde jaar dat deze organisatie de tanden zet in het gratis evenement in de SSP-hal, waar kinderen op 31 augustus workshops kunnen volgen op allerlei gebieden zoals sport, spel, techniek en cultuur. Naast de Mondhoek komt ook het Toothcamp; speciaal voor pubers en hun gebit. En dit jaar slaan deze organisaties de handen ineen.

Bron: Geldersepost.nl, 05-08-2019

Top

 

Man at en sliep jarenlang gratis in ziekenhuizen na verzinnen medische klachten

Een 50-jarige man zonder vast woonadres is afgelopen weekend opgepakt voor de ingang van ziekenhuis SKB in Winterswijk. Hij verzon medische klachten, waarna hij werd opgenomen voor onderzoek in het ziekenhuis. Daar kon hij vervolgens slapen en eten.

Bron: Algemeen Dagblad, 06-08-2019

Top

 

Luxe geboren uit nood: ‘vakantiehuisarts’ krijgt huis in Zeeland

Huisartsen die in de zomer in Zeeland willen werken, krijgen die periode gratis een huis. Daarmee moet het vakantietekort worden opgelost, en de hoop is dat het imagoprobleem van Zeeland daardoor ook wordt aangepakt.

Bron: Volkskrant, 05-08-2019

Top

 

Veel mensen melden zich ziek door privéstress

Ruim zes op de tien werknemers die in de afgelopen vijf jaar verstek lieten gaan op het werk, deed dat door problemen in de privésfeer.

Bron: Trouw, 06-08-2019

Top

0 reacties op Uit de Media 06 augustus 2019