facebook

Twee knelpunten coronatoeslag nader uitgelegd

Karel Gosselink
1 minuut
knoop
Zorgverzekeraars komen naar aanleiding van de nieuwsberichten over de Coronatoeslag met twee knelpunten die nadere uitleg behoeven. Het betreft de declaratie van de F902 (toeslag orthodontie) en onduidelijkheid over afwijzingen.

Declareren F902 niet voor iedereen helder

Het is  niet voor iedereen helder dat de F902 op dezelfde wijze moet worden gedeclareerd als alle andere orthodontieprestaties. Bij het declareren van de F902 moet tevens worden aangegeven of het A, B of C betreft.

Geen afwijzingen meer van F902, toch niet alle declaraties vergoed

In het nieuwsbericht van 4 september is aangegeven dat de zorgverzekeraars alle declaraties van de C88 en F902 (A,B,C) inmiddels kunnen verwerken en dat er dus geen afwijzingen meer zullen zijn. Hiermee is niet bedoeld dat alle declaraties zullen worden vergoed, want dat is afhankelijk van de dekking in het basispakket of aanvullende (tandarts)verzekering.

 

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.