facebook

Terugkijken: kickoff webinar Experiment Vrije tarieven voor facings en bleken

Mariska de Beijer
2 minuten
kleurbepaling
Woensdag 14 december gingen we tijdens het kickoff webinar Experiment Vrije tarieven voor facings en bleken in gesprek met de betrokken stakeholders VWS, NZa en ZN over het doorlopen traject. En we blikten vooruit naar wat er nog moet gebeuren in aanloop naar de start van het experiment. Heb je het webinar gemist of wil je het nog een keer terugkijken? Dat kan!

Tafelvoorzitter Loubna Boufrach leidde het gesprek tussen Jeroen Bal (Nederlandse Zorgautoriteit), Maaike Wijnhoud (ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Laurens Tinsel (Zorgverzekeraars Nederland), tandarts Paul de Kok en Jan Willem Vaartjes (namens de KNMT). 

Aan bod kwam onder andere

  • het voortraject;
  • waarom dit project zo belangrijk is;
  • wat we tot nu toe hebben gedaan;
  • wat daar voor nodig was;
  • welke stappen je moet zetten om mee te doen;
  • wat er nog moet gebeuren.

Vragen en antwoorden binnenkort online

Tijdens het webinar was er volop mogelijkheid om vragen te stellen. Sommige vragen werden live in de uitzending beantwoord. De vragen die niet direct beantwoord zijn in het webinar werken we uit voor publicatie op de website. De vragen en antwoorden worden de komende periode steeds geleidelijk gepubliceerd.

Meedoen aan het experiment

We zetten op dit moment de puntjes op de i in aanloop naar de start van het experiment. Meer informatie volgt op geleide van beschikbaarheid. Als je lid bent van de KNMT ontvang je de uitnodiging per e-mail. Tandartsen die geen lid zijn informeren we via een nieuwsbericht op onze website en via onze socialmedia-kanalen.

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.