facebook

Terugkijken: kickoff webinar Experiment Vrije tarieven voor facings en bleken

Mariska de Beijer
2 minuten
kleurbepaling
Woensdag 14 december gingen we tijdens het kickoff webinar Experiment Vrije tarieven voor facings en bleken in gesprek met de betrokken stakeholders VWS, NZa en ZN over het doorlopen traject. En we blikten vooruit naar wat er nog moet gebeuren in aanloop naar de start van het experiment. Heb je het webinar gemist of wil je het nog een keer terugkijken? Dat kan!

Tafelvoorzitter Loubna Boufrach leidde het gesprek tussen Jeroen Bal (Nederlandse Zorgautoriteit), Maaike Wijnhoud (ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Laurens Tinsel (Zorgverzekeraars Nederland), tandarts Paul de Kok en Jan Willem Vaartjes (namens de KNMT). 

Aan bod kwam onder andere

  • het voortraject;
  • waarom dit project zo belangrijk is;
  • wat we tot nu toe hebben gedaan;
  • wat daar voor nodig was;
  • welke stappen je moet zetten om mee te doen;
  • wat er nog moet gebeuren.

Vragen en antwoorden binnenkort online

Tijdens het webinar was er volop mogelijkheid om vragen te stellen. Sommige vragen werden live in de uitzending beantwoord. De vragen die niet direct beantwoord zijn in het webinar werken we uit voor publicatie op de website. De vragen en antwoorden worden de komende periode steeds geleidelijk gepubliceerd.

Meedoen aan het experiment

We zetten op dit moment de puntjes op de i in aanloop naar de start van het experiment. Meer informatie volgt op geleide van beschikbaarheid. Als je lid bent van de KNMT ontvang je de uitnodiging per e-mail. Tandartsen die geen lid zijn informeren we via een nieuwsbericht op onze website en via onze socialmedia-kanalen.