facebook

Startersgesprekken gaan weer on tour [RUG update]

Mark Zwartkruis
2 minuten
Studenten overleggen in kring
In juni komt team Ledenservice weer naar je toe voor een 'Startersgesprek on tour'. Studenten die in de afstudeerfase zitten kunnen zich nu aanmelden voor deze persoonlijke, onafhankelijke adviesgesprekken. Ze vinden plaats in Amsterdam, Nijmegen en Groningen.

Startersgesprek on tour

De KNMT helpt leden die op het punt staan om hun carrière te starten op weg met persoonlijk en onafhankelijk advies tijdens een startersgesprek. Normaal gesproken vinden deze gesprekken digitaal plaats met 1 of 2 studenten en een accountmedewerker van de Ledenservice. Maar deze zomer gaat de Ledenservice weer naar haar studentleden toe en houdt het startersgesprek op locatie in kleine groepjes van maximaal 4 studenten.

Data en locatie

Tot dusverre zijn de volgende data en locatie bekend:

Nijmegen - 20 juni 2022

  • 13.30

Meld je hier aan voor de startersgesprekken in Nijmegen op 20 juni

Groningen - 24 juni 2022

  • 13.00

Meld je hier aan voor de startersgesprekken in Groningen op 24 juni

Amsterdam - 1 juli 2022

  • 10.00
  • 13.00

Meld je hier aan voor de startersgesprekken in Amsterdam op 1 juli

Wat is een startersgesprek?

Tijdens het startersgesprek vertellen de accountmedewerkers van de Ledenservice wat studenten moeten regelen zodat ze goed voorbereid en zonder zorgen als tandarts aan de slag kunnen. Zo komen de voor- en nadelen van de verschillende samenwerkvormen aan bod en leggen ze uit welke verzekeringen ze moeten afsluiten en waarom. Ook vertellen ze welke afspraken ze moeten maken met een werk- of opdrachtgever en hoe het precies zit met (verplichte) bij- en nascholing.

Startersgesprek online

Studenten die niet aanwezig kunnen zijn op bovengenoemde data of die liever een 1-op-1-gesprek hebben, zijn van harte welkom om een afspraak te maken voor een digitaal startersgesprek. Dat kan via de aanmeldbutton op de informatiepagina.

Meer informatie over de reguliere startersgesprekken