facebook

Startersgesprekken gaan weer on tour

Mark Zwartkruis
2 minuten
Startersgesprekken on tour
In juni komt team Ledenservice weer naar je toe voor een 'Startersgesprek on tour'. Studenten die in de afstudeerfase zitten kunnen zich nu aanmelden voor deze persoonlijke, onafhankelijke adviesgesprekken. Ze vinden plaats in Amsterdam en Nijmegen.

Startersgesprek on tour

De KNMT helpt leden die op het punt staan om hun carrière te starten op weg met persoonlijk en onafhankelijk advies tijdens een startersgesprek. Normaal gesproken vinden deze gesprekken plaats bij de KNMT in Utrecht met 1 of 2 studenten en een accountmedewerker van de Ledenservice. Maar deze zomer gaat de Ledenservice weer naar haar studentleden toe en houdt het startersgesprek op locatie in kleine groepjes van maximaal 4 studenten.

Data en locatie

Tot dusverre zijn de volgende data en locatie bekend:

Nijmegen - 20 juni 2022

  • 11.00
  • 13.30

Voor Amsterdam stond 17 juni als datum gepland, maar door onvoorziene omstandigheden moet helaas naar een andere datum worden uitgeweken. Er wordt momenteel overlegd wanneer dit zal plaatsvinden.

Wat is een startersgesprek?

Tijdens het startersgesprek vertellen de accountmedewerkers van de ledenservice wat studenten moeten regelen zodat ze goed voorbereid en zonder zorgen als tandarts aan de slag kunnen. Zo komen de voor- en nadelen van de verschillende samenwerkvormen aan bod en leggen ze uit welke verzekeringen ze moeten afsluiten en waarom. Ook vertellen ze welke afspraken ze moeten maken met een werk- of opdrachtgever en hoe het precies zit met (verplichte) bij- en nascholing.

Startersgesprek in Utrecht

Studenten die niet aanwezig kunnen zijn op bovengenoemde data of die liever een 1-op-1-gesprek hebben, zijn van harte welkom op het KNMT kantoor in Utrecht. Zij kunnen per e-mail of telefonisch (030 6076 380) een afspraak maken met de ledenservice.

Meld je hier aan voor de startersgesprekken in Nijmegen op 20 juni

Advertorial

Align Benelux Summit 2022 op 8 juli in Huis ter Duin

Align Summit Benelux 2022

Dit evenement is een geweldige kans om te luisteren naar toonaangevende sprekers zoals Kenji Ojima en Raman Aulakh, met hosts Rick Nieman en Michiel Vos. Begin of verbeter tijdens deze summit uw vaardigheden met het Invisalign systeem. Ook interesse?