facebook

Reminder: denk mee over onderwerpen voor nieuwe klinische praktijkrichtlijnen

Mariska de Beijer
1 minuut
man met megafoon
Over welke onderwerpen rond de patiëntenzorg zouden aanbevelingen op basis van klinische praktijkrichtlijnen wenselijk zijn? Dat hoort het KIMO graag, zodat de wensen en behoeften van het mondzorgveld het uitgangspunt zijn bij het opstellen van de meerjarenagenda 2022-2026.

De termijn om onderwerpen aan te dragen is inmiddels verstreken.

Het Kennisinstituut Mondzorg (KIMO) heeft de afgelopen jaren met succes haar eerste richtlijnprogramma afgerond. Momenteel wordt er gewerkt aan het opstellen van de meerjarenagenda 2022-2026. Hierin wordt vastgesteld over welke onderwerpen er de komende jaren klinische praktijkrichtlijnen worden ontwikkeld. Het KIMO wil met het nieuwe richtlijnprogramma zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen en behoeften van het mondzorgveld.

Draag voor maandag 4 juli onderwerpen aan

Het richtlijneninstituut roept tandartsen daarom op om één of meer onderwerpen aan te dragen waarvoor een klinische praktijkrichtlijn is gewenst. Het is belangrijk dat naast het onderwerp, ook de specifieke ervaren knelpunten worden benoemd, waarvoor aanbevelingen nuttig zouden zijn. Wij verzamelen alle reacties en sturen de input door aan het KIMO. Reageren kan tot maandag 4 juli en is anoniem.

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.