facebook

Peiling KIMO over onderwerpen meerjarenagenda

Karel Gosselink
1 minuut
onderzoek-vinkjes
De KNMT heeft op verzoek van het Kennisinstituut Mondzorg (KIMO) deze week een peiling gestuurd aan 1.500 tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici. Gevraagd wordt voor welke 5 onderwerpen ze een klinische praktijkrichtlijn zouden wensen.

Wensen van het veld voor klinische praktijkrichtlijnen

KIMO werkt momenteel aan het opstellen van een meerjarenagenda 2022 - 2026, met de onderwerpen waarvoor in de komende jaren klinische praktijkrichtlijnen worden ontwikkeld. Hierbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de wensen van het veld.

5 onderwerpen uit een lijst van 22 kiezen

Een eerste peiling dit voorjaar onder tandartsen en mondhygiënisten droeg bij aan de samenstelling van een lijst van 22 onderwerpen. Deze lijst wordt in deze tweede peiling voorgelegd aan 1500 tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici, met de vraag om de top 5 aan te geven. De groep van 1500 deelnemers is gekozen op basis steekproef.

Medewerking aan peiling op prijs gesteld

De steekproef is samengesteld uit gegevens van de KNMT, NVM-mondhygiënisten en Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).  Ben je hierin - bij toeval - terechtgekomen, dan wordt jouw medewerking aan de peiling op prijs gesteld.

Lees meer informatie over de onderzoeksprocedure