facebook

Peiling KIMO over onderwerpen meerjarenagenda

Karel Gosselink
1 minuut
onderzoek-vinkjes
De KNMT heeft op verzoek van het Kennisinstituut Mondzorg (KIMO) deze week een peiling gestuurd aan 1.500 tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici. Gevraagd wordt voor welke 5 onderwerpen ze een klinische praktijkrichtlijn zouden wensen.

Wensen van het veld voor klinische praktijkrichtlijnen

KIMO werkt momenteel aan het opstellen van een meerjarenagenda 2022 - 2026, met de onderwerpen waarvoor in de komende jaren klinische praktijkrichtlijnen worden ontwikkeld. Hierbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de wensen van het veld.

5 onderwerpen uit een lijst van 22 kiezen

Een eerste peiling dit voorjaar onder tandartsen en mondhygiënisten droeg bij aan de samenstelling van een lijst van 22 onderwerpen. Deze lijst wordt in deze tweede peiling voorgelegd aan 1500 tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici, met de vraag om de top 5 aan te geven. De groep van 1500 deelnemers is gekozen op basis steekproef.

Medewerking aan peiling op prijs gesteld

De steekproef is samengesteld uit gegevens van de KNMT, NVM-mondhygiënisten en Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).  Ben je hierin - bij toeval - terechtgekomen, dan wordt jouw medewerking aan de peiling op prijs gesteld.

Lees meer informatie over de onderzoeksprocedure

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.