facebook

Oproep: Doe mee aan onderzoek over gebruik CAD/CAM door tandartsen!

Karel Gosselink
1 minuut
Image
CAD-CAM
Deze week zijn via een steekproef tandartsen uitgenodigd om deel te nemen aan een onderzoek over de implementatie van CAD/CAM technologieën in de praktijk. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de sectie radiologie/DDTA van ACTA, in samenwerking met de KNMT. Val je in de steekproef? Dan word je vriendelijk verzocht deel te nemen. Deelname kost ongeveer 10 minuten.

De verzamelde gegevens uit het onderzoek worden geanonimiseerd verwerkt

De betreffende tandartsen uit de steekproef hebben via e-mail een persoonlijke weblink ontvangen van het Centraal Administratiepunt Peilstations (CAP) in Nijmegen, dat in opdracht van de KNMT de dataverzameling voor het onderzoek uitvoert. Het CAP verzamelt de gegevens, bewaart ze en brengt ze samen in een geanonimiseerde databestand. Hierin zijn individuele tandartsen of praktijken op geen enkele wijze herkenbaar. 

Meedoen kost ongeveer 10 minuten

Meedoen aan het onderzoek kost ongeveer 10 minuten en is vanzelfsprekend op vrijwillige basis.

Heb je vragen over het onderzoek? Dan kun je contact opnemen met KNMT-onderzoekscoördinator Josef Bruers: j.bruers@knmt.nl
 

Advertorial

Laat u ook op zaterdag informeren over de nieuwste producten en laatste trends voor uw praktijk

E-dental

Het team van E Dental weet als geen ander dat u in verband met uw overvolle agenda tijd te kort komt. Een bezoek aan een Dental Depot is dan uiterst lastig in te plannen en schiet er vaak bij in. E Dental biedt hiervoor de oplossing. Iedere eerste zaterdag van de maand is hun moderne en gezellige showroom éxtra geopend. U kunt zich dan van 09:00 tot 14:00 uitgebreid laten informeren over de nieuwste producten voor uw praktijkvoering. Of u nu op zoek bent naar een behandelunit, afzuigmotor, behandelmeubel of röntgenapparaat, in de 400 m2 showroom vindt u een grote en afwisselende collectie aan hoogwaardig dentaal equipment in diverse prijsklassen. Ook kunt u in alle rust uw (ver)bouwplannen bespreken en kennis maken met het dentale bouwbedrijf E Build. E Build is dé bouwpartner die uw verbouwing compleet uit handen neemt en zorgdraagt voor een totale Turn-Key oplevering van uw project. Naast de zaterdag bent u uiteraard ook van harte welkom om E Dental showroom tijdens kantooruren te komen bezoeken. Wel word u vriendelijk verzocht om uw bezoek van te voren aan te melden. U kunt deze inplannen via: 088 6060 810 of op www.e-dental.nl. Bepaal zelf uw tijd en geef alvast uw interesses aan. Op deze manier kan uw bezoek goed voorbereid worden en kunnen de juiste specialisten u ontvangen. E Dental is zeer goed bereikbaar, heeft ruime parkeergelegenheid en is gevestigd op een centrale locatie langs de A15 in Alblasserdam tussen Rotterdam en Dordrecht. Het team van E Dental heet u van harte welkom.