NT-kennistoets in nieuw jasje

23 mei 2019

De NT-kennistoets verschijnt 24 mei voor het eerst  op het vernieuwde kennistoetsendeel van de KNMT-site. De nieuwe vormgeving maakt de NT-kennistoetsen overzichtelijker en aantrekkelijker.

Toetsen ook voor tablet en smartphone

Zo zijn er meer afbeeldingen opgenomen, zijn de antwoordmogelijkheden duidelijker en is meer ruimte voor uitleg. Ook zijn de toetsen makkelijker in te vullen via tablet en smartphone, omdat ze ‘responsive’ zijn en zich daardoor aanpassen aan de grootte van het beeldscherm.

Ook toetsen over richtlijnen en e-learning over visitatie

Naast de NT-kennistoetsen zijn ook kennistoetsen over richtlijnen op hetzelfde deel van de site in een nieuw jasje gestoken. Al deze toetsen kunnen nog steeds worden gemaakt, net als de NT-kennistoetsen van de laatste acht maanden. Nieuw is dat de e-learningmodules over visitatie ook doorlopen kunnen worden op de vernieuwde kennistoetsensite.

NT-kennistoets in mei onder meer over 3D-printing

In de NT-kennistoets worden vragen gesteld over enkele artikelen uit het NT. Met het doorlopen van de toets kan één KRT-punt worden verdiend. In de kennistoets die hoort bij het NT die op 24 mei verschijnt, gaat het onder meer over 3D-printing in de tandheelkunde en over de mondzorg voor de jeugdigen.

Naar de NT-kennistoetsen (log in met dezelfde gegevens waarmee u inlogt op de KNMT-website)

Total votes: 25

0 reacties op NT-kennistoets in nieuw jasje