facebook

Nog geen BHV- of ontruimingsplan? Kijk de webinars over de BHV-modellen terug

Pim Nugteren
1 minuut
Brand bhv
Uit onderzoek blijkt dat nog niet alle mondzorgpraktijken een BHV- of ontruimingsplan hebben. Samen met Crisicom hebben we daarom een model ontwikkeld, waarmee jij (of je praktijkmanager) stapsgewijs het plan voor jouw praktijk in orde maakt. Ook zijn er gratis terug te kijken webinars waarin we je uitleggen hoe je het model gebruikt.

Waarom heb je een bhv- of ontruimingsplan nodig?

Met een bhv- of ontruimingsplan kunnen de praktijkhouder en het personeel zich voorbereiden op noodsituaties in de praktijk. In het model is ook een ontruimingsplan opgenomen dat, afhankelijk van de praktijksituatie, verplicht is. Zo zorg je ervoor dat je altijd voorbereid bent op een noodgeval.

Modellen

Crisicom heeft in samenwerking met de KNMT 4 bhv-plannen voor de tandartspraktijk en orthodontistenpraktijk ontwikkeld. In de modellen is, indien dat verplicht is, ook een ontruimingsplan opgenomen. Op basis van een nadere toelichting kun je als praktijkhouder bepalen welk model geschikt is voor jouw praktijk. De modellen voldoen aan de NEN 8112:2017 (Bedrijfsnoodorganisatie en bedrijfshulpverlening) norm. Na het downloaden van het model vul je het bhv-plan op basis van de praktijkgegevens in.

Naar de modellen en toelichting

Kijk de webinars terug

De KNMT en Crisicom gaven twee webinars waarin de modellen toegelicht worden.

Kijk de webinars hier terug

Advertorial

Align Benelux Summit 2022 op 8 juli in Huis ter Duin

Align Summit Benelux 2022

Dit evenement is een geweldige kans om te luisteren naar toonaangevende sprekers zoals Kenji Ojima en Raman Aulakh, met hosts Rick Nieman en Michiel Vos. Begin of verbeter tijdens deze summit uw vaardigheden met het Invisalign systeem. Ook interesse?