facebook

Nieuwe editie nieuwsbrief Mondgezondheid Jeugd verschenen

Karel Gosselink
1 minuut
Image
nieuwsbrief-jeugd
Speciaal voor mensen die werken in de jeugdgezondheidszorg en openbare gezondheidszorg brengt de KNMT de nieuwsbrief Mondgezondheid Jeugd uit. In de nieuwste editie onder meer aandacht voor de KNMT-preventiecampagne jeugd en welke tandpasta het meest geschikt is voor een kind.

Sneak preview KNMT-campagne 'De tanden van je kind, daar zorgen we samen voor!'

Een behoorlijk deel van de jeugd mist de nodige preventieve mondzorg. Daarom start de KNMT eind mei de preventiecampagne ‘De tanden van je kind, daar zorgen we samen voor!’. In de nieuwste editie van de nieuwsbrief Mondgezondheid Jeugd alvast een sneak preview van de campagne. 

Welke tandpasta is het meest geschikt voor een kind?

Eveneens in de nieuwsbrief aandacht voor vergoedingsmogelijkheden voor mensen die geen geld hebben voor de tandarts. En in de rubriek ‘Vraag het de kindertandarts’ geeft kindertandarts Janneke Krikken antwoord op de vraag welke tandpasta het meest geschikt is voor een kind. Verder enkele zaken die in de media verschenen op het snijvlak van de JGZ en de mondgezondheid.

Abonneer je op de nieuwsbrief 

Wil je de nieuwsbrief Mondgezondheid Jeugd – die een paar keer per jaar verschijnt – automatisch ontvangen, abonneer je dan hierop via www.knmt.nl/nieuwsbrief