facebook

Nieuwe data KNMT Visitatiedagen in mei

Mariska de Beijer
2 minuten
samenwerken binnen tandartspraktijk
In maart en mei gaan onze visiteurs op pad om zo veel mogelijk praktijkvisitaties uit te voeren. Denk je erover na om je praktijk te laten visiteren, maar ben je er nog niet aan toe gekomen om je aan te melden of een datum te prikken? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor een van de KNMT Visitatiedagen.

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. 

KNMT Visitatiedagen in mei

De KNMT Visitatiedagen zijn een groot succes. Daarom hebben hebben we nieuwe data voor maart en mei ingepland. Staat visitatie al even op je lijstje, maar is het aanmelden of het inplannen van een datum nog niet gelukt? Kijk dan of 1 van de volgende visitatiedagen in je agenda past:

  • woensdag 24 mei
  • vrijdag 26 mei

Geef aan welke visitatiedag jou schikt

Om je aan te melden voor de KNMT Visitatiedagen kies je in het aanmeldformulier bij stap 3 'Ik wil graag voorkeursdagen en dagdelen doorgeven'. Daarna geef je aan welke visitatiedagen het best passen in jouw agenda. Je kan hier trouwens ook andere dagen (naast de visitatiedagen) aangeven als dat beter schikt.

Direct aanmelden voor de KNMT Visitatiedagen