Nieuwe data bhv-trainingen voor de mondzorg

06 maart 2019
Brand

Brand in de praktijk of een patiënt die onwel wordt. Gelukkig komt dit niet zo vaak voor dat u er routine in krijgt, maar het is belangrijk te trainen wat u kunt doen in deze noodsituaties. Dat kan in de bhv-trainingen van de KNMT.

De KNMT biedt ook in 2019 BHV basis- en nascholingstrainingen aan die speciaal gericht zijn op de tandartsenpraktijk. De trainingen vinden op verschillende locaties in het land plaats of bij u in de praktijk. Ze worden gegeven door KNMT-partner Crisicom.

Nieuw: persoonlijke online bhv-omgeving

Volgt u een bhv-training via de KNMT, dan heeft u voortaan toegang tot een persoonlijke bhv-omgeving op de website van Crisicom, ‘MijnCrisicom’. U vindt daar de agenda, ziet aanmeldingen voor trainingen die u gaat volgen, de al door u gevolgde trainingen en u kunt gemakkelijk zien wanneer het tijd is voor een nascholingscursus. KNMT-leden die al eens een training via Crisicom hebben gevolgd, krijgen automatisch een uitnodiging om gebruik te maken van ‘MijnCrisicom’. Heeft u zich al ingeschreven voor een training, dan kunt u deze beheren in uw 'MijnCrisicom'-omgeving; u hoeft verder niets te doen.

Meer informatie en aanmelden over bhv-trainingen

Total votes: 62

0 reacties op Nieuwe data bhv-trainingen voor de mondzorg