facebook

Nieuw studentlid gekozen voor de ledenraad: Ayça Siner

Webredactie
1 minuut
Terug naar school student
Ayça Siner vertegenwoordigt in 2023 de studenten Tandheelkunde in de ledenraad van de KNMT. Siner is tweedejaars masterstudent Tandheelkunde in Nijmegen.
Ayça Siner kandidaat student-lid ledenraad KNMT

Alle studentleden van de KNMT konden tussen 30 november en 5 december kiezen uit 2 kandidaten. Siner (foto) kreeg daarbij meer stemmen dan haar tegenkandidaat Henk van Engelshoven.

Ze wordt als raadslid geïnstalleerd op de eerste Algemene Vergadering van de KNMT in 2023, die is op 21 april. Ze volgt dan Doris Kaurinovic op, die dit jaar studentlid van de raad is.

Studentlid komt op voor alle studenten Tandheelkunde

Het studentlid van de ledenraad vertegenwoordigt er de belangen van alle studenten Tandheelkunde in Nederland. Studentleden hebben een zittingstermijn van 1 jaar, de 3 tandheelkundefaculteiten vaardigen om en om een lid af.

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.