facebook

Meld je aan voor de KNMT Visitatiedagen in juli

Mariska de Beijer
2 minuten
Image
tandarts achter beeldscherm
Op woensdag 12 en vrijdag 14 juli gaan onze visiteurs op pad om zo veel mogelijk praktijkvisitaties uit te voeren. Denk je erover na om je praktijk te laten visiteren, maar ben je er nog niet aan toe gekomen om je aan te melden of een datum te prikken? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor 1 van de KNMT Visitatiedagen.

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. 

KNMT Visitatiedagen in juli

De KNMT Visitatiedagen zijn een groot succes. Daarom hebben hebben we nieuwe data voor juli ingepland. Staat visitatie al even op je lijstje, maar is het aanmelden of het inplannen van een datum nog niet gelukt? Kijk dan of 1 van de volgende visitatiedagen in je agenda past:

  • woensdag 12 juli
  • vrijdag 14 juli

Komen de visitatiedagen in juli je niet uit? Op 20 en 22 september én op 22 en 24 november gaan onze visiteurs ook op pad. Reserveer alvast een plekje als 1 van deze data wel in je agenda past.

Geef aan welke visitatiedag jou schikt

Om je aan te melden voor de KNMT Visitatiedagen kies je in het aanmeldformulier bij stap 3 'Ik wil graag voorkeursdagen en dagdelen doorgeven'. Daarna geef je aan welke visitatiedagen het best passen in jouw agenda. Je kan hier trouwens ook andere dagen (naast de visitatiedagen) aangeven als dat beter schikt.

Direct aanmelden voor de KNMT Visitatiedagen

Meer informatie over KNMT Visitatie

Volg een gratis webinar over KNMT Visitatie

Denk je erover na om je (praktijk) te laten visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe visitatie in zijn werk gaat en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor een gratis webinar en stel al je vragen.

Meer informatie en aanmelden

ZZP Visitatiedag: vrijdag 23 juni

Op vrijdag 23 juni organiseren we bij de KNMT in Utrecht een ZZP Visitatiedag. Tijdens deze dag word je in de ochtend of middag zelf gevisiteerd en treed je zelf ook op als collega-visiteur. Een praktische én leerzame dag dus. We hebben plek voor 16 deelnemers. Doe je mee?

Meer informatie en aanmelden