facebook

Meld je aan voor de KNMT Visitatiedagen in het najaar

Mariska de Beijer
3 minuten
samenwerken binnen tandartspraktijk
Dit najaar doorkruisen onze visiteurs heel Nederland om zo veel mogelijk praktijkvisitaties uit te voeren. Denk je er over na om je praktijk te laten visiteren, maar ben je er nog niet aan toe gekomen om je aan te melden of een datum te prikken? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor oktober of november.

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. 

KNMT Visitatiedagen in oktober en november

Na de succesvolle visitatiedagen in juni, doorkruisen onze visiteurs in het najaar opnieuw heel Nederland om zo veel mogelijk visitaties uit te voeren. Staat visitatie al even op je lijst, maar is het aanmelden of het inplannen van een datum nog niet gelukt? Kijk dan of 1 van de KNMT Visitatiedagen in je agenda past:

  • woensdag 26 oktober
  • vrijdag 28 oktober
  • woensdag 2 november
  • vrijdag 4 november

Geef aan welke visitatiedag jou schikt

Om je aan te melden voor de KNMT Visitatiedagen in oktober of november kies je in het aanmeldformulier bij stap 3 'Ik wil graag een aantal specifieke voorkeursdata doorgeven'. Daarna geef je aan welke visitatiedagen het best passen in jouw agenda. Je kan hier trouwens ook andere dagen (naast de visitatiedagen) aangeven als dat beter schikt.

Direct aanmelden voor de KNMT Visitatiedagen

Op zoek naar je blinde vlekken

"De basisgedachte achter visitatie is dat je zelf de tekortkomingen zoekt en verbetert in de kwaliteit van de zorg die je levert", zegt KNMT-bestuurslid Richard Suy. "Als je met de visiteurs het visitatieproces doorloopt, ga je feitelijk op zoek naar je blinde vlekken. Een visitatie is dus nadrukkelijk niet bedoeld om je te controleren, maar om bewust bekwaam te worden én te blijven."
 

Visitatie levert je uiteindelijk tijd op
en verlaagt je werkbelasting

Investeer in jezelf

“Als je je laat visiteren, investeer je in jezelf”, gaat Suy verder. “Door er tijd voor vrij te maken, haal je kennis en kunde op. Dat zorgt ervoor dat je het de rest van het jaar, als je het al zo druk hebt en je workflow door regelzucht wordt verstoord, die workflow juist eenvoudiger en makkelijker wordt. Zo levert visitatie je uiteindelijk tijd op en verlaagt het je werkbelasting.”

Webinar KNMT Visitatie

Denk je er over na om je (praktijk) te laten visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe visitatie in zijn werk gaat en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor het gratis webinar. We vertellen je dan alles over de voorbereidingen en het verloop van visitatie in de praktijk. We leggen je ook uit welke verschillende vormen van visitatie er zijn en wat visitatie jou en de praktijk oplevert.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over KNMT Visitatie

Zzp'er? Meld je aan voor de ZZP Visitatiedag!

Op vrijdag 30 september organiseren we bij de KNMT in Utrecht een ZZP Visitatiedag. Tijdens deze dag word je in de ochtend of middag zelf gevisiteerd en treed je zelf ook op als collega-visiteur. Een praktische én leerzame dag dus. We hebben plek voor 16 deelnemers. Doe je mee?

Meer informatie en aanmelden