facebook

Leer beter slapen voor meer energie: volg het webinar op dinsdagavond 25 januari

Mariska de Beijer
2 minuten
Oververmoeide vrouw
Moeilijk in slaap komen, 's nachts wakker liggen of steevast iedere dag om 15.00 uur een middagdip. Dit is zomaar een greep uit veelvoorkomende slaapproblemen. Herkenbaar? Dan is het webinar 'Beter slapen voor meer energie' echt iets voor jou.

Als je uitgerust wakker wordt, dan ben je productiever, presteer je beter en voel je je energieker

Dat goed slapen belangrijk is om je overdag energiek te voelen, dat hoeven we je niet te vertellen. Goed slapen klinkt makkelijk, maar hoe krijg je dat voor elkaar? “Mensen met slaapproblemen ondernemen vaak veel acties om beter te slapen”, zegt slaapexpert Irma Leijten. ”Een warme douche, yogaoefeningen, verzwaringsdeken, noem maar op. Begrijpelijk, want je wil van je slapeloosheid af. Maar vaak werken deze acties niet of maar tijdelijk”.

Uitleg over hoe slaap werkt en hoe je je slaap kan verbeteren

Tijdens het webinar legt Irma je uit hoe het slaapproces werkt, hoe je je slaap zelf kan verbeteren en wat je bioritme je eigenlijk vertelt (en hoe je daar naar luistert). Ze leert je ook wat er nodig is om je batterij écht op te laden om uitgerust wakker te worden. “Als je uitgerust wakker wordt, dan ben je productiever, presteer je beter en voel je je energieker”, aldus de slaapexpert. Wie wil dat nou niet?

Webinar voor de tandarts(specialist) en teamleden

Het webinar Beter slapen voor meer energie start dinsdag 25 januari om 19.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Het is toegankelijk voor tandarts(specialist)en en hun teamleden. De deelnamekosten voor KNMT leden zijn € 35, niet leden betalen € 55. Aan het webinar is 1,5 KRT-punt toegekend.

Ben je IQual-lid? Dan volg je het webinar gratis. Check je mail voor de kortingscode en de instructies om je aanmelden.

Nieuw: Masterclass Beter slapen

Kom erachter wat jou uit je slaap houdt en wat je kunt doen om beter te slapen. Na het volgen van deze masterclass heb je praktische tools die je direct in kan zetten en concreet eigen actieplan.

Meer informatie en aanmelden masterclass Beter slapen