facebook

KNMT Visitatiedagen: woensdag 22 en vrijdag 24 juni

Mariska de Beijer
2 minuten
samenwerken binnen tandartspraktijk
Op woensdag 22 en vrijdag 24 juni doorkruisen onze visiteurs heel Nederland om zo veel mogelijk praktijkvisitaties uit te voeren. Denk je er over na om je praktijk te laten visiteren, maar ben je er nog niet aan toe gekomen om je aan te melden of een datum te prikken? Grijp dan nu je kans en meld je aan.

KNMT Visitatiedagen vol

Dat ging snel! De KNMT Visitatiedagen op woensdag 22 en vrijdag 24 juni zijn helemaal vol. In september organiseren we opnieuw KNMT Visitatiedagen. De nieuwe data maken we zo snel mogelijk bekend.

Wil je niet wachten tot september? Meld je dan aan voor KNMT Visitatie en kies zelf een dag uit.

Aanmelden voor KNMT Visitatie

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. 

Op zoek naar je blinde vlekken

"De basisgedachte achter visitatie is dat je zelf de tekortkomingen zoekt en verbetert in de kwaliteit van de zorg die je levert", zegt KNMT-bestuurslid Richard Suy. "Als je met de visiteurs het visitatieproces doorloopt, ga je feitelijk op zoek naar je blinde vlekken. Een visitatie is dus nadrukkelijk niet bedoeld om je te controleren, maar om bewust bekwaam te worden én te blijven."
 

Visitatie levert je uiteindelijk tijd op
en verlaagt je werkbelasting

Investeer in jezelf

“Als je je laat visiteren, investeer je in jezelf”, gaat Suy verder. “Door er tijd voor vrij te maken, haal je kennis en kunde op. Dat zorgt ervoor dat je het de rest van het jaar, als je het al zo druk hebt en je workflow door regelzucht wordt verstoord, die workflow juist eenvoudiger en makkelijker wordt. Zo levert visitatie je uiteindelijk tijd op en verlaagt het je werkbelasting.”

KNMT Visitatiedagen

Op woensdag 22 en vrijdag 24 juni staan de KNMT Visitatiedagen gepland. Op deze 2 dagen doorkruisen onze visiteurs heel Nederland om zo veel mogelijk visitaties uit te voeren. Tijdens de visitatiedagen geldt een aangepast tarief. Staat visitatie al even op je lijst, maar is het aanmelden of het inplannen van een datum nog niet gelukt? Grijp dan nu je kans en meld je aan.

Meer informatie over KNMT Visitatie

Advertorial

Align Benelux Summit 2022 op 8 juli in Huis ter Duin

Align Summit Benelux 2022

Dit evenement is een geweldige kans om te luisteren naar toonaangevende sprekers zoals Kenji Ojima en Raman Aulakh, met hosts Rick Nieman en Michiel Vos. Begin of verbeter tijdens deze summit uw vaardigheden met het Invisalign systeem. Ook interesse?