facebook

Houd Buma-factuur aan

Webredactie
1 minuut
Radio
De KNMT en Buma zijn in al enige tijd in gesprek over de betaling voor het gebruik van achtergrondmuziek in de tandartspraktijk. Onderdeel van die afspraken is dat er lopende die gesprekken geen facturen naar tandartspraktijken worden verstuurd. Heb je desondanks toch een factuur gekregen en daar nog niets mee gedaan? Houd dat dan even zo.

De KNMT heeft met Buma afgesproken dat leden die een factuur van Buma hebben ontvangen, daar nu niks mee hoeven te doen. 

Heb je de factuur al wel ‘onder protest’ betaald? Meld je dan even bij de afdeling Ledenservice. 

Binnenkort volgt er meer informatie.  

SENA stuurt geen facturen meer

Met SENA, de andere partij die rechten int voor het afspelen van achtergrondmuziek, kwamen we eerder overeen dat er geen vergoeding betaald hoeft te wordenSENA en BUMA zijn verschillende organisaties. Met betrekking tot dezelfde muzieknummers int SENA de vergoeding voor de uitvoerenden en producenten en BUMA de vergoeding voor de componisten en tekstschrijvers.

Advertorial

Align Benelux Summit 2022 op 8 juli in Huis ter Duin

Align Summit Benelux 2022

Dit evenement is een geweldige kans om te luisteren naar toonaangevende sprekers zoals Kenji Ojima en Raman Aulakh, met hosts Rick Nieman en Michiel Vos. Begin of verbeter tijdens deze summit uw vaardigheden met het Invisalign systeem. Ook interesse?