facebook

Herinnering: denk aan je BIG-herregistratie uiterlijk 31 december 2022!

Karel Gosselink
1 minuut
reminder
Een grote groep tandartsen heeft - door het tijdelijk stopzetten van de herregistratieplicht vanwege de coronapandemie - een (nieuwe) uiterste herregistratiedatum van 31 december 2022 voor de BIG-registratie gekregen. Zij dienen dan ook vóór die datum een aanvraag tot herregistratie in te dienen, willen zij hun BIG-registratie behouden.

Een deel van de tandartsen heeft nog niet gereageerd op oproep herregistratie

Het ministerie van VWS heeft laten weten dat een deel van de tandartsen met een uiterste herregistratiedatum van 31 december 2022 nog niet heeft gereageerd op de oproepbrief van het CIBG voor herregistratie in het BIG-register.

Val je onder deze groep tandartsen en heb je nog geen verzoek tot herregistratie ingediend? Dan wil de KNMT je erop wijzen dit alsnog tijdig te regelen om zo je BIG-registratie te kunnen behouden.

Tweejaarsregel voor herregistratie is vervallen per 1 december 2022

Overigens heeft VWS-minister Ernst Kuipers onlangs laten weten dat de tweejaarsregel voor herregistratie in het BIG-register per 1 december 2022 is komen te vervallen. Dit betekent dat tandartsen die voor een periode van 2 jaar aaneengesloten niet als tandarts hebben gewerkt, toch in aanmerking komen voor herregistratie.

Lees Tweejaarsregel bij herregistratie vervalt per 1 december 2022     

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.