facebook

Help jij de Werkvereniging de SER in?

Hans Scholten
2 minuten
Kom erbij
Vind je het belangrijk dat de stem van alle werkende mensen gehoord wordt als het gaat over de toekomst van de arbeidsmarkt? En dus niet alleen de traditionele werknemers- en werkgeversorganisaties? Sluit je dan nu gratis aan bij de Werkvereniging. Bij voldoende steun maakt deze organisatie voor ‘modern werkenden’ kans op een plek in de Sociaal Economische Raad, het belangrijkste adviesorgaan van de regering over de arbeidsmarkt.

De Werkvereniging komt op voor mensen die niet passen bij de traditionele vertegenwoordigers van werkgevers, werknemers en ondernemers, maar die wel de behoefte hebben om gehoord te worden zodat ook hun belangen meegenomen worden bij besluitvorming. Je kunt daarbij onder andere denken aan zzp’ers. 

De Werkvereniging wil de arbeidsmarkt en het sociale stelsel zo moderniseren dat zekerheden gekoppeld zijn aan mensen in plaats van aan hun formele relatie tot de arbeidsmarkt. Het moet voor je sociale zekerheid kortom niet uitmaken of je een vast contract hebt, als zzp’er werkt of werkgever bent – in welke fase van je loopbaan je dan ook bent.

De KNMT steunt de doelen van de Werkvereniging en biedt alle leden daarom aan dat ze kosteloos 1 jaar lid worden. Tijdens dat jaar wil de Werkvereniging aan tafel komen ‘in de polder’. Dat wil zeggen: meepraten over de toekomst van werk in ons land op het hoogst mogelijke niveau, namelijk in de SER.

Als lid van de Werkvereniging kun je ook zelf invloed uitoefenen op de inzet van de vereniging. Dat kan onder andere door mee te doen aan ‘Jouw Stem’, het permanente online onderzoek van vereniging. Na het jaar ben je automatisch lid af; je zit dus nergens aan vast. 

Meld je hier aan:

Gratis deelnemer worden van de Werkvereniging

Over de Werkvereniging

Advertorial

Align Benelux Summit 2022 op 8 juli in Huis ter Duin

Align Summit Benelux 2022

Dit evenement is een geweldige kans om te luisteren naar toonaangevende sprekers zoals Kenji Ojima en Raman Aulakh, met hosts Rick Nieman en Michiel Vos. Begin of verbeter tijdens deze summit uw vaardigheden met het Invisalign systeem. Ook interesse?