facebook

Gratis coaching en ondersteuning voor tandarts-ondernemers in coronatijd

Karel Gosselink
1 minuut
twijfel
Voor tandartsen die tijdens de coronacrisis behoefte hebben aan coaching of ondersteuning op het gebied van hun ondernemerschap zijn er momenteel verschillende opties, die deels gratis worden aangeboden.

Gratis ondersteuning door ondernemersklankbord

Zo biedt de Stichting Ondernemersklankbord – door een extra bijdrage het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat - gratis ondersteuning aan ondernemers. Bij de stichting kunnen (beginnend) tandarts-ondernemers terecht voor een gesprek en advies over hun ondernemerschap in coronatijd. Ondanks de ondersteuningsmaatregelen van het Rijk en de komende continuïteitsbijdrage van de zorgverzekeraars, kan er toch behoefte zijn om te sparren met een adviseur van dit ondernemersklankbord, dat werkt met de inzet van succesvolle (oud)ondernemers en managers.

Tandartsen helpen via VoorElkaar

Daarnaast kunnen tandartsen via VoorElkaar van de KNMT elkaar gratis helpen in deze crisistijd. VoorElkaar is bedoeld voor alle tandartsen die een sparringpartner willen om op een laagdrempelige en vertrouwelijke manier advies te vragen, problemen te bespreken of ervaringen uit te wisselen over de praktijk- en beroepsuitoefening.

VoorElkaar is met ingang van 1 april 2021 niet meer actief.

Hulp van het Financieel Corona Loket

Voor raad en daar op financieel vlak kan een tandarts terecht bij het Financieel Corona Loket van de KNMT. Via dit loket kunnen financieel experts Richard Take en Hans Wiebes hen ook helpen om een liquiditeitenprognose te maken. Deze hulp wordt deels vergoed door de KNMT.

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.