facebook

Gezocht: secretaresse met organisatietalent

Mariska de Beijer
1 minuut
Gezocht
Wij zijn op zoek naar een secretaresse met organisatietalent die er voor zorgt dat al onze in- en externe events op rolletjes verlopen. Het gaat om een functie van 32 uur. Iets voor jou?

Organisatietalent

Als secretaresse bij de KNMT regel je alle interne en externe events. Zo organiseer je bijvoorbeeld de paasbrunch voor je collega’s, regel je de vergaderingen en ondersteun je bij de organisatie van evenementen. Door jouw organisatietalent en zelfstartend vermogen loopt alles op rolletjes. 

Praktische aanpakker

Je draait je hand niet om voor praktische werkzaamheden, zoals het tijdig en goed verzorgen van de in- en uitgaande post, het regelen van lunches en het verrichten van licht facilitaire werkzaamheden. Tot slot ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze leden en externe contacten die bellen naar ons algemene nummer. 

Samenwerken met enthousiaste professionals

Werken bij de KNMT betekent samenwerken met enthousiaste professionals. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en we vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Bekijk de vacature

Deel dit bericht gerust in je netwerk

We waarderen het enorm als je dit bericht deelt in je persoonlijke netwerk of op social media. Hoe groter het bereik, hoe groter de kans dat wij snel onze ideale kandidaat vinden.