facebook

Gezocht: junior marketing- en communicatieadviseur

Mariska de Beijer
1 minuut
zoekende vrouw
Wij zijn op zoek naar een junior marketing- en communicatieadviseur die feilloos weet hoe je een doelgroep bereikt én in beweging krijgt. Het gaat om een functie van 36 uur. Iets voor jou?

De juiste snaar raken

Als marcommer bij de KNMT heb je te maken met diverse doelgroepen. We ondersteunen onze leden namelijk vanaf de start tot de stop van hun loopbaan. Je verdiept je graag in onze leden zodat je weet wat er bij hen (en in de praktijk) leeft. Doordat je de wensen en behoeften van de doelgroep in het vizier hebt, weet jij de juiste snaar te raken met jouw communicatie.

Organisatie en promotie events

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de organisatie en promotie van de events die de KNMT (mede) organiseert. Hierbij werk je nauw samen met collega's die deze events organiseren. 

Samenwerken met enthousiaste professionals

Werken bij de KNMT betekent samenwerken met enthousiaste professionals. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en we vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Bekijk de vacature

Deel dit bericht gerust in je netwerk

We waarderen het enorm als je dit bericht deelt in je persoonlijke netwerk of op social media. Hoe groter het bereik, hoe groter de kans dat wij snel onze ideale kandidaat vinden.