facebook

Gezocht: energiek hoofd Communicatie die weet hoe je mensen motiveert en in beweging krijgt

Mariska de Beijer
2 minuten
estafette baton
Hans Scholten, ons hoofd Communicatie, gaat in september een jaar met sabbatical. Heerlijk! We zijn daarom op zoek naar iemand die tijdelijk het stokje van hem overneemt. Naast dat je leiding geeft aan het communicatieteam, zet je zelf ook je tanden in de ontwikkeling en uitvoering van het strategisch communicatiebeleid. Iets voor jou?

Als hoofd Communicatie bij de KNMT help je samen met je team van communicatieadviseurs en redacteuren (7 fte) onze bestuurders, beleidsadviseurs en andere collega’s om hun boodschap zo helder en effectief mogelijk over te brengen. Je zorgt ervoor dat onze leden voorzien worden van een zo optimale informatievoorziening, via diverse kanalen. Hierdoor help je mee aan een goed imago van, en effectieve belangenbehartiging voor de tandarts(specialist) en vereniging bij stakeholders, zoals de overheid en zorgverzekeraars. 

Meewerkend voorman/-vrouw 

Je bent een echte meewerkend voorman/-vrouw en geeft daarbij leiding aan een team vakvolwassen professionals. Een paar interessante dossiers waaraan je gaat werken zijn publiekscampagnes voor kinderen en ouderen, een arbeidsmarktcampagne om mensen enthousiast te maken voor het vak van tandartsassistent, verduurzaming van de mondzorg en het verbeteren van het platform Allesoverhetgebit.nl, de onafhankelijke informatiebron over mondzorg voor patiënten. Ook communicatie rondom lobbythema’s zoals het tandartsentekort en de toegankelijkheid van de mondzorg behoren tot je takenpakket.

Samenwerken met enthousiaste professionals

Werken bij de KNMT betekent samenwerken met enthousiaste professionals. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief en we vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Meer informatie over deze vacature

Deel dit bericht gerust in je netwerk

We waarderen het enorm als je dit bericht deelt in je persoonlijke netwerk of op social media. Hoe groter het bereik, hoe groter de kans dat wij snel onze ideale kandidaat vinden.