facebook

Eerste beschikkingen NOW 1.0 de deur uit

Hans Scholten
1 minuut
Rekeningen versturen
In de loop van deze week ontvangen de eerste werkgevers een beschikking van het UWV met de definitieve vaststelling van het bedrag waarop ze recht hebben in het kader van de NOW 1.0-regeling. Minister Koolmees van Sociale meldt dat het UWV coulant zal omgaan met terugbetaling van de subsidie.

 In de beschikking van het UWV staat de definitieve hoogte van het subsidiebedrag, of er recht is op een nabetaling danwel of de subsidie geheel of gedeeltelijk moet worden terugbetaald. Wie een betalingsregeling van één jaar (of langer) wil, kan daarover afspraken maken met het UWV. 

Bij ontvangst van de beschikking is het van belang om te controleren of het definitieve subsidiebedrag juist is berekend. Wie het niet eens is met de definitieve hoogte ervan, kan binnen 6 weken na de datum die op de beschikking staat bezwaar aantekenen. 

Het definitief laten vaststellen van de NOW-subsidie door het UWV kan sinds 7 oktober 2020. 

Meer informatie:

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.