Doe jij mee aan ons ledenonderzoek?

Danielle Brinkman
2 minuten
Image
Een webinar kijken
Om onze producten en diensten zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van onze leden houden we een ledenonderzoek. In groepsgesprekken met praktiserende leden brengen we aan de hand van thema’s de (informatie)behoefte in kaart.

Afgelopen week zijn we gestart met een sessie met leden over wat er allemaal komt kijken bij het bouwen dan wel verbouwen van een praktijk. De centrale vraag hierbij was: “Welke informatie en ondersteuning zou je hierin graag van de KNMT krijgen?”. Er werd onder meer gesproken over een checklist, planning, informatie over wet- en regelgeving, financiering en het aanvragen van vergunningen.

Groepsgesprekken over praktische onderwerpen

In de komende weken komen in verschillende gesprekken diverse onderwerpen aan bod waarmee je als praktiserende tandarts te maken hebt. Er wordt steeds gekeken hoe de KNMT haar leden hierin het beste kan ondersteunen.

Organisatie en ondernemerschap: financieel-economische aspecten van de praktijkvoering.  
Denk aan financieringsvormen, verzekeringen, fiscale eisen en betalingsvoorwaarden.
Di 5 of woe 6 november
Organisatie en ondernemerschap: zorgverlening. 
Denk aan inkoop, rechtsvormen, praktijkbemiddeling, spoedgevallendienst en duurzaamheid.
Ma 11 of di 12 november
Kwaliteit van zorg. 
Denk aan richtlijnen, beroepsstandaarden, protocollen, patiëntveiligheid, incidenten melden en infectiepreventie.
Ma 18 of woe 20 november
Goed werkgeverschap. 
Denk aan IGJ, functieprofielen, arbeidsvoorwaardenregeling/cao, vertrouwenspersoon, RI&E, modelovereenkomsten en taakdelegatie. 
Di 26 of woe 27 november
ICT/ dataopslag/ privacy
Denk aan informatiebeveiliging, AVG en privacy, gegevensuitwisseling, toegang en gebruik data en artificial intelligence. 
Ma 2 of di 3 december

Deelname aan groepsgesprekken in de avond vergoed

De groepsgesprekken vinden van 20.00 - 21.30 uur online plaats. Deelnemers ontvangen een vacatievergoeding van € 110,-.  Je hoeft niets voor te bereiden, anders dan het lezen van een korte inleiding op het onderwerp. Vooraf mailen we die inleiding en een link voor de Zoom-bijeenkomst. 

Interesse? Meld je nu aan

Meld je aan voor een van bovenstaande onderwerpen in een e-mail aan Brigitte van Dam via b.van.dam@knmt.nl. Geef in de e-mail het onderwerp aan, wanneer je beschikbaar bent en vermeld je lidmaatschapsnummer. 

Mocht je een vraag hebben over deelname aan het onderzoek dan kun je contact opnemen met Josef Bruers via 06-41077568 of j.bruers@knmt.nl.