De KNMT Startersgesprekken gaan dit najaar on tour

Laura van Gool
1 minuut
Image
Starters-gesprekken-on-tour
Ben je bijna klaar met je studie Tandheelkunde en wil je goed voorbereid je carrière beginnen? Dit najaar komt team Ledenservice naar de universiteiten in Groningen, Nijmegen en Amsterdam voor persoonlijke, onafhankelijke startersgesprekken. De KNMT helpt je graag op weg!

Startersgesprekken op locatie 

In tegenstelling tot de gebruikelijke online gesprekken, komt team Ledenservice deze keer naar de universiteit toe voor een persoonlijk startersgesprek, inclusief lunch. Het ideale moment om direct al je vragen te stellen en waardevol advies te krijgen over de eerste stappen in je carrière. En het beste van alles; deelname aan een startersgesprek is geheel gratis!

Data en locaties

De eerstvolgende startersgesprekken vinden plaats op:

DatumLocatieTijd Aanmelden
Maandag 11 november Rijksuniversiteit Groningen10.00 uur of 12.30 uurAanmelden 
Woensdag 27 novemberRadboud Universiteit 10.00 uur of 12.30 uurAanmelden
Woensdag 11 decemberACTA10.00 uur of 12.30 uurAanmelden

Wat is een startersgesprek?

In een startersgesprek krijg je praktisch en onafhankelijk advies over wat je moet regelen na je afstuderen. We bespreken de verschillende samenwerkingsvormen, welke verzekeringen je nodig hebt en waarom. Ook vertellen we welke afspraken je moet maken met een werk- of opdrachtgever en hoe het precies zit met (verplichte) bij- en nascholing. Kortom, alles wat je moet weten voor een vliegende start in je carrière.

Onlinestartersgesprek 

Kun je niet aanwezig zijn op de genoemde data of geef je de voorkeur aan een een-op-eengesprek? Plan dan eenvoudig een onlinestartersgesprek in en kies een datum die het beste bij jouw agenda past.

Meer informatie over de onlinestartersgesprekken