facebook

Dagelijkse mailing over het coronavirus en de mondzorg

Profile picture for user Franc
Franc
van der
Vlugt
1 minuut
Uit de Media
In de mondzorg is momenteel, begrijpelijkerwijs, veel vraag naar informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Via onze website proberen we zo goed mogelijk op de vragen die bij leden leven in te springen en je te informeren over voor de mondzorg relevante ontwikkelingen. Wie wil, kan dagelijks per e-mail op de actualiteit geattendeerd worden.

In de dagelijkse nieuwsbrief Dagnieuws bundelen we het voor de mondzorg relevante nieuws over het coronavirus. Je leest de updates van de KNMT en we bieden een overzicht van het laatste nieuws uit de media.

Abonneren op Dagnieuws (alleen voor KNMT-leden) doe je via ‘Mijn KNMT’. Je kunt je daar later desgewenst ook eenvoudig weer afmelden.

Voorbeeld Dagnieuws 1

Voorbeeld Dagnieuws 2

Voorbeeld Dagnieuws 3

Aanmelden voor Dagnieuws? Ga naar Mijn KNMT, kies 'Voorkeuren', dan 'Mailings' en vink aan 'Dagelijkse nieuwsbrief'.

coronavirus
Dagnieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen