facebook

Congres Mondzorgpraktijk Anno Nu ook online te volgen

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Webinar volgen
Het congres Mondzorgpraktijk Anno Nu is dit jaar opnieuw ook in zijn geheel online te volgen. Dit evenement voor praktijkhouders en praktijkmanagers in de mondzorg is verplaatst naar zaterdag 5 februari 2022. Belangrijke thema’s zijn de Wet toetreding zorgaanbieders, duurzaam werken en ziekteverzuim beperken.

Keynote-spreker is psycholoog Lucas Heijdt, die spreekt over de tijdsgeest en hoe verschillende generaties kunnen samenwerken in één team. Ook wordt je bijgepraat over de regels waaraan je moet voldoen bij de aankoop, ontwikkeling en gebruik van e-healthtoepassingen. Tot slot leer je hoe je stress de baas kunt blijven.

In één dag klaar voor het nieuwe jaar

Wie deelneemt aan Mondzorgpraktijk An no Nu wordt in één dag bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen voor mondzorgpraktijken in 2022. Vorig jaar werd Mondzorgpraktijk Anno Nu door de meer dan 100 deelnemers met een 8 beoordeeld. 

50 euro korting voor KNMT-leden

KNMT-leden krijgen 50 euro korting op de toegangsprijs en betalen € 295,-. Het gehele congres is vanuit huis of praktijk online te volgen. Er zijn ook zéér beperkt plaatsen beschikbaar in ’t Hart in Utrecht. Op locatie worden uiteraard de coronaregels gevolgd om een zo veilig mogelijke congresgang te kunnen bieden.

Bekijk het programma

Direct aanmelden voor Mondzorgpraktijk Anno Nu

Congres Mondzorgpraktijk Anno Nu

  • Zaterdag 5 februari 2022*
  • 9.00 - 16.30 uur
  • Online of 't Hart Utrecht

Georganiseerd door KNMT, MedischOndernemen en VvAA

* Het congres was oorspronkelijk gepland op zaterdag 11 december