facebook

Congres Mondzorgpraktijk Anno Nu 100% online

Hans Scholten
1 minuut
Webinar volgen
Het congres Mondzorgpraktijk Anno Nu is dit jaar opnieuw in zijn geheel online te volgen. Dit evenement voor praktijkhouders en praktijkmanagers in de mondzorg vindt plaats op zaterdag 5 februari 2022. Belangrijke thema’s zijn de Wet toetreding zorgaanbieders, duurzaam werken en ziekteverzuim beperken.

Keynote-spreker is psycholoog Lucas Heijdt, die spreekt over de tijdsgeest en hoe verschillende generaties kunnen samenwerken in één team. Ook wordt je bijgepraat over de regels waaraan je moet voldoen bij de aankoop, ontwikkeling en gebruik van e-healthtoepassingen. Tot slot leer je hoe je stress de baas kunt blijven.

In één dag klaar voor het nieuwe jaar

Wie deelneemt aan Mondzorgpraktijk Anno Nu wordt in één dag bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen voor mondzorgpraktijken in 2022. Vorig jaar werd Mondzorgpraktijk Anno Nu door de meer dan 100 deelnemers met een 8 beoordeeld. 

50 euro korting voor KNMT-leden

KNMT-leden krijgen 50 euro korting op de toegangsprijs en betalen € 295,-. Het gehele congres is vanuit huis of praktijk online te volgen. 

Bekijk het programma

Direct aanmelden voor Mondzorgpraktijk Anno Nu

Congres Mondzorgpraktijk Anno Nu

  • Zaterdag 5 februari 2022*
  • 9.00 - 16.30 uur
  • Online

Georganiseerd door KNMT, MedischOndernemen en VvAA

* Het congres was oorspronkelijk gepland op zaterdag 11 december

Advertorial

Align Benelux Summit 2022 op 8 juli in Huis ter Duin

Align Summit Benelux 2022

Dit evenement is een geweldige kans om te luisteren naar toonaangevende sprekers zoals Kenji Ojima en Raman Aulakh, met hosts Rick Nieman en Michiel Vos. Begin of verbeter tijdens deze summit uw vaardigheden met het Invisalign systeem. Ook interesse?