Breng je stem uit voor de KNMT Bachelorscriptie Award 2024

Laura van Gool
2 minuten
Image
Stemmenbsa
De KNMT Bachelorscriptie Award wordt dit jaar voor de 18e keer uitgereikt aan de studenten met de beste bachelorscriptie Tandheelkunde. Naast de juryprijzen maken de studenten ook kans op de publieksprijs. Hiervoor kun je tot en met 4 oktober je stem uitbrengen. Welke scriptie verdient jouw stem?

De 5 genomineerde scripties

De genomineerde studenten zijn trots op hun werk en willen je graag laten zien waarom juist zij jouw stem verdienen. Met een combinatie van video’s en samenvattingen geven ze je een uniek inkijkje in hun onderzoek. Bekijk via onderstaande links de inzendingen.

Stem op je favoriete scriptie

Welke scriptie heeft volgens jou het meest vooruitstrevende onderwerp, is van betekenis voor de dagelijkse praktijk of simpelweg jouw favoriet? Maak je keuze en breng je stem uit. Dit kan tot en met 4 oktober. 
Breng je stem uit voor de publieksprijs

Jury- en publieksprijs

De winnaar van de juryprijs ontvangt een geldbedrag van € 1.000, de tweede plaats is goed voor € 500, en de derde plaats voor € 300. Daarnaast is er een publieksprijs te vergeven, waarvan de inhoud nog een verrassing blijft. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 17 oktober.

De KNMT Bachelorscriptie Award is de jaarlijkse prijs voor de beste bachelorscriptie Tandheelkunde. Dit jaar wordt de prijs alweer voor de 18e keer uitgereikt.